Risegårdsvej 11, Lov, 4700 Næstved

Charmerende og moderniseret villa med uforstyrret naturudsigt

Velkommen til Lov, en hyggelig, lille by på landet, der omgives af marker og skov.

Byen byder på et væld af aktivitetsmuligheder med fodboldbaner, tennisfaciliteter og spejderhytte indenfor gåafstand, og daginstitutionen ligger lige rundt om hjørnet. Indkøb kan derudover klares blot 1,4 km væk i Rema1000, og ellers ligger lidt større Mogenstrup klar med flere indkøbsmuligheder, folkeskole, lægehus og pizzeria - alt sammen en ti minutters cykeltur fra adressen. Slutteligt vil pendleren sætte pris på hurtig adgang til motorvejen og kun et kvarters kørsel til Næstved, hvor der er gode offentlige transportforbindelser.

Selve huset fremstår utroligt velholdt og indbydende med store vinduespartier. Huset er opført i flere, forskudte plan, og I får en alsidig indretning, der nemt kan tilpasses forskellige familiekonstellationer. Ude er der også gode forhold med en velanlagt have og en nyplantet hæk samt et fantastisk terrassemiljø, hvor der både er skygge og sol hele dagen.

Indenfor venter et skønt opholdsareal bestående af en stue og et køkken-alrum med gulvvarme. Kvik-køkkenet er fra 2021 og lever op til alle moderne standarder, og det samme gør resten af hjemmet, der omfatter tre værelser, en møblerbar repos, et badeværelse, en kælder i boligstandard og en udestue, der kan samle familie og venner.