ÆGTE LOKALE MÆGLERE

Hos Næstved Mægleren får du altid personlig betjening fra forretningens kompetente medarbejdere, hvor Anders og Patrick tilmed er uddannede køberrådgivere med Tryghedsmærke. Anders er ligeledes uddannet jurist.
Alle medarbejdere er født og opvokset i Næstved området og bor ligeledes i Næstved.
Hos Næstved Mægleren efterleves det, at kunden sættes i centrum. Her kan du forvente, at der altid er kompetent håndtering af dit salg fra første møde og vurderingen af din ejendom til nøglerne overdrages til de glade købere.
Hos Næstved Mægleren garanteres, at du ikke bare er et nummer i rækken.
Hos Næstved Mægleren er der trods firmanavnet ingen geografiske begrænsninger.
Hos Næstved Mægleren får du altid et trygt salg.

Medarbejdere

Anders J. Jørgensen

Indehaver, Jurist, Ejendomsmægler og KøberRådgiver MDE

Patrick Åris Jensen

Ejendomsmægler & KøberRådgiver, MDE

Nicolai Hammann

Salg & Vurdering

Er du nysgerrig på hvad vores kunder har at sige?

Det siger vores kunder: KLIK HER

Om os:

Næstved Mægleren åbnede i 2019. Vi er uafhængig af bankerne og de store kæder, hvilket giver os friheden til at aftale og danne de perfekte rammer for vores kunder. Anders startede virksomheden efter nogle år hos en anden mæglerkæde, hvor han fandt ud af, at de store kæders rammer og begrænsninger ikke var hvad han ønskede at beskæftige sig med.
Hos Næstved Mægleren er vores ubetingede fokus at yde en så god service som muligt for vores kunder, uagtet om du skal sælge din nuværende bolig eller købe din næste bolig. Vores kompetencer supplerer hinanden perfekt, og vi er altid opdateret på den nyeste viden i branchen. Vi ved at en bolighandel er blandt de største økonomiske beslutninger her i livet. Derfor er vores mål at danne de faglige, trygge og kompetente rammer for vores kunder, hvor både køber og sælger føler at de har fået den bedst mulige oplevelse.
Anders er foruden at være uddannet Ejendomsmægler og certificeret Køberrådgivning, også uddannet jurist. Det er hans fornemmeste opgave, at få kunderne til at føle sig trygge i bolighandlen, ved en meget nærværende og kompetent behandling. Han bor i hjertet af Næstved, i de ”store hvide hus” på Farimagsvej, sammen med hans kæreste Irene. I fritiden vil du ofte se Anders i Fitness World eller på en gåtur i bybilledet.
Bolighandler har altid været en hobby for Anders, en hobby som nu er hans hverdag – hvem ville ikke ønske det!
Du vil primært møde Anders ved salgsvurderinger, fremvisninger og køberrådgivning.
Patrick startede hos Næstved Mægleren efter flere år hos nogle af landets største mæglerkæder og har igennem årene opnået stærke kompetencer i salg og vurdering af fast ejendom samt projektsalg. Han er uddannet Ejendomsmægler og certificeret Køberrådgiver og har været i branchen siden 2015. Patrick er  bosiddende i Næstveds sydlige bydel med Line og deres dejlige pige Alma. I Fritiden vil du ofte møde Patrick i et af de lokale fitness centre, herudover bruges tiden på at hygge med familien og venner.
Du vil primært møde Patrick ved køberrådgivning og sagsbehandling.
Nicolai startede hos Næstved Mægleren efter flere år hos nogle af landets største mæglerkæder og har gennem årene opnået stærke kompetencer i salg og vurdering af fast ejendom og har været en del af branchen siden 2015. Han er ligesom Anders og Patrick, så lokal som man kan blive det, idet han er født og opvokset i Næstved og har altid boet i Næstved. For Nicolai ligger der derfor en naturlig stolthed i at sige, at han er en Næstved-dreng.
Nicolai bor centralt i Næstved, på Erantisvej mellem Næstved Station og Vandtårnet. I fritiden vil du ofte møde Nicolai i et af de lokale fitness centre, herudover bruges tiden på hygge med familie og venner.
Du vil primært møde Nicolai ved salgsvurderinger og fremvisninger.