ÆGTE LOKALE MÆGLERE

Hos Næstved Mægleren får du altid personlig betjening fra forretningens to uddannede ejendomsmæglere, som tilmed er uddannede køberrådgivere med Tryghedsmærke. Indehaveren er ligeledes uddannet jurist.
Begge mæglere er født og opvokset i Næstved området og bor begge i Næstved.
Hos Næstved Mægleren efterleves det, at kunden sættes i centrum. Her kan du forvente, at der altid er kompetent håndtering af dit salg fra første møde og vurderingen af din ejendom til nøglerne overdrages til de glade købere.
Hos Næstved Mægleren garanteres, at du ikke bare er et nummer i rækken.
Hos Næstved Mægleren er der trods firmanavnet ingen geografiske begrænsninger.
Hos Næstved Mægleren får du altid et trygt salg.

Medarbejdere

Anders J. Jørgensen

Indehaver, Jurist, Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/DE Tryghedsmærke

Patrick Åris Jensen

Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/DE tryghedsmærke

Er du nysgerrig på hvad vores kunder har at sige?

Det siger vores kunder: KLIK HER

Om os:

Næstved Mægleren åbnede i 2019. Vi er uafhængig af bankerne og de store kæder, hvilket giver os friheden til at aftale og danne de perfekte rammer for vores kunder. Anders startede virksomheden efter nogle år hos en anden mæglerkæde, hvor han fandt ud af, at de store kæders rammer og begrænsninger ikke var hvad han ønskede at beskæftige sig med.
Hos Næstved Mægleren er vores ubetingede fokus at yde en så god service som muligt for vores kunder, uagtet om du skal sælge din nuværende bolig eller købe din næste bolig. Vores kompetencer supplerer hinanden perfekt, og vi er altid opdateret på den nyeste viden i branchen. Vi ved at en bolighandel er blandt de største økonomiske beslutninger her i livet. Derfor er vores mål at danne de faglige, trygge og kompetente rammer for vores kunder, hvor både køber og sælger føler at de har fået den bedst mulige oplevelse.
Anders er foruden at være uddannet Ejendomsmægler og certificeret Køberrådgivning, også uddannet jurist. Det er hans fornemmeste opgave, at få kunderne til at føle sig trygge i bolighandlen, ved en meget nærværende og kompetent behandling. Han bor i hjertet af Næstved, i de ”store hvide hus” på Farimagsvej. I fritiden vil du ofte se Anders i Fitness World eller på en gåtur i bybilledet.
Bolighandler har altid været en hobby for Anders, en hobby som nu er hans hverdag – hvem ville ikke ønske det!
Du vil primært møde Anders ved salgsvurderinger, fremvisninger og køberrådgivning.
Patrick startede hos Næstved Mægleren efter flere år hos nogle af landets største mæglerkæder og har igennem årene opnået stærke kompetencer i salg og vurdering af fast ejendom samt projektsalg. Han er uddannet Ejendomsmægler og certificeret Køberrådgiver og har været i branchen siden 2015. Patrick er bosiddende i Næstveds sydlige bydel med Line og deres dejlige pige Alma. Fritiden bruges på at hygge med familien og venner.
Du vil primært møde Patrick ved køberrådgivning og sagsbehandling.