ÆGTE LOKALE MÆGLERE

Hos Næstved Mægleren får du altid personlig betjening fra forretningens kompetente medarbejdere, hvor Anders tilmed er uddannede køberrådgivere med Tryghedsmærke. Anders er ligeledes uddannet jurist og ejendomsmægler.
Alle medarbejdere er født og opvokset i Næstved området og bor ligeledes i Næstved.
Hos Næstved Mægleren efterleves det, at kunden sættes i centrum. Her kan du forvente, at der altid er kompetent håndtering af dit salg fra første møde og vurderingen af din ejendom til nøglerne overdrages til de glade købere.
Hos Næstved Mægleren garanteres, at du ikke bare er et nummer i rækken.
Hos Næstved Mægleren er der trods firmanavnet ingen geografiske begrænsninger.
Hos Næstved Mægleren får du altid en tryg handel.

Medarbejdere

Anders J. Jørgensen

Indehaver, Jurist, Ejendomsmægler og KøberRådgiver MDE

Frederikke Hougaard Jørgensen

Ejendomsmæglerelev

Laurits Fortner Larsen

Ejendomsmæglerelev

Er du nysgerrig på hvad vores kunder har at sige?

Det siger vores kunder: KLIK HER

Om os:

Næstved Mægleren åbnede i 2019. Vi er uafhængig af bankerne og de store kæder, hvilket giver os friheden til at aftale og danne de perfekte rammer for vores kunder. Anders har en fortid med juridisk rådgivning og ledelse i kommuner. Anders startede Næstved Mægleren efter, at have arbejdet i en stor mæglerkæde, hvor han fandt ud af, at de store kæders rammer og begrænsninger ikke var hvad han ønskede at beskæftige sig med.
Hos Næstved Mægleren er vores ubetingede fokus at yde en så god service som muligt for vores kunder, uagtet om du skal sælge din nuværende bolig eller købe din næste bolig. Vores kompetencer supplerer hinanden perfekt, og vi er altid opdateret på den nyeste viden i branchen. Vi ved at en bolighandel er blandt de største økonomiske beslutninger her i livet. Derfor er vores mål at danne de faglige, trygge og kompetente rammer for vores kunder, hvor både køber og sælger føler at de har fået den bedst mulige oplevelse.
I foråret 2022 etablerede vi en afdeling i Karrebæksminde, først i MæglerCaféen på Stejlepladsen og fra sommeren på Enø Kystvej 123, hvor vi har alle vores dejlige ejendomme udstillet.
Anders er foruden at være uddannet Ejendomsmægler og certificeret Køberrådgiver, også uddannet jurist. Det er hans fornemmeste opgave, at få kunderne til at føle sig trygge i bolighandlen, ved en meget nærværende og kompetent behandling. Han bor sammen med hans kæreste Irene i hjertet af Næstved, på 1. salen i det ”store hvide hus” på Farimagsvej, hvor Næstved Mægleren har til huse i stueetagen. I fritiden vil du ofte se Anders i bybilledet med familien med på 5 sammenbragte børn, børnebørn og 2 store hunde.
Du vil primært møde Anders ved salgsvurderinger, fremvisninger og køberrådgivning.
Frederikke og Laurits er vores to nyeste skud på stammen.
De er begge født og opvokset i Næstved, hvor de fortsat har deres daglige gang.
Du vil møde dem begge i forbindelse med sagsbehandling, fremvisninger og når du slår vejen forbi kontoret.