Det sagde sælger af Slagkildevej 1B, 4700 Næstved

Jeg oplevede en meget tillidsfuld og venlig rådgivning. Men vigtigst af alt udviste 'Næstved Mægleren' en stor kompetence og viden. - De solgte min lejlighed så hurtigt, at den ikke nåede at blive annonceret offentligt. Alt gik hurtigt, nemt og ordentligt. Skal jeg på et tidspunkt sælge eller købe, så bliver det 'Næstved Mægleren' igen. :D

Det sagde sælger af Orenæsvej 31, 4700 Næstved

Næstved mægleren og deres team har været yderst professionelle - man kan mærke når man er i en dialog med dem og at de tager hånd om sagen og snakker med sælger og gør dem trygge i de ting der skal foretages og ikke bare bilder folk noget ind. Vi har på intet tidspunkt været i tvivl om hvad Næstved mægleren kunne - jeg vil til enhver tid anbefale Næstved mægleren til andre jeg kender som skal sælge/købe.

Det sagde sælger af H C Andersens Vej 77, 4700 Næstved

Det var så dejligt altid at få respons tilbage når der havde været fremvisning og at man altid kunne komme i kontakt med dem!

Det sagde sælger af Primulavej 45, 4700 Næstved

Anders fulgte salget fra start til slut. Han holdt os orienteret hele vejen og tog sig af forhandling med rådgiver på en ordentlig måde og i en god tone. Vi er yderst tilfredse.

Det sagde køber af Rypevænget 46, 4733 Tappernøje

Vi fik en rigtig god rundvisning og det var hyggeligt at tale med begge ejendomsmæglerne. Vi fik hurtigt svar på vores spørgsmål inden købsaftalen blev lavet

Det sagde sælger af Rypevænget 46, 4733 Tappernøje

Fint og hurtigt salg på bare 7 uger

Det sagde sælger af Holmegaardsvej 28, 4684 Holmegaard

Jeg er meget tilfreds med Anders (Næstvedmægleren) man bliver lyttet til og taget alvorligt under hele forløbet. Helle Højfeldt

Det sagde køber af Odensevej 202, 4700 Næstved

Tak for god behandling hele vejen i gennem Mvh Susan og Michael Knudsbøl

Det sagde køber af Bogensevej 36, 4700 Næstved

Anders har været fleksibel og ærlig i hele købsprocessen.

Det sagde sælger af Tjørnevej 95, 4684 Holmegaard

Virkelig god rådgivning og service i hele forløbet. Vil klart anbefale Næstved mægleren over for alle

Det sagde køber af Grønlandsvej 13, 2. 4, 4700 Næstved

Tak for din tålmodighed og en god handel.

Det sagde sælger af Skuderløse Bygade 32A, 4690 Haslev

Tak for god hjælp!

Det sagde sælger af Hindholmvej 57B, 4262 Sandved

Det har været en fornøjelse. Boligen er ikke den nemmeste at sælge og Næstved Mægleren har hele vejen igennem lagt energi i at få det lykkes. Både i form af fremvisninger p.gr.a. effektiv markedsføring og løbende opfølgning.

Det sagde sælger af Næstvedvej 3, 4250 Fuglebjerg

Et fint stykke salgsarbejde.

Det sagde sælger af Langdyssevej 24, Hammer Tvede, 4750 Lundby

De sprænger alle rammer hos Næstved Mægleren. Super professionelle, altid velforberedte og til tiden. Kan kun sige godt om dem og de får min varmeste anbefaling.
De gjorde hvad ingen andre kunne!!!

Det sagde sælger af Spangsvej 127, Udby, 4750 Lundby

En helt igennem fantastisk ejendomsmægler med et fantastisk team. Altid imødekommende og svarer ASAP på mail, sms og opkald. Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, at Anders er sælgers mand, og så er det jo heller ikke dårligt, at vi taler samme sprog. Anders sprænger 10-skalaen!!

Det sagde sælger af Solbakkevej 13, 4700 Næstved

Vi har ikke kunne få en bedre ejendomsmægler end Næstved Mægleren. De har været meget søde og hjælpsomme og altid til at stole på. Vi kan varmt anbefale dem.

Det sagde sælger af Bogensevej 55, 2. Th., 4700 Næstved

Vi var rigtig tilfredse med Næstved Mægleren og deres rådgivning. Vi snakkede med flere mæglere før vi tog beslutningen om hvem vi ville brug, og Næstved Mægleren var de eneste, der ikke prøvede at snakke os fra den længere overtagelse som vi ønskede, men i stedet lagde en realistisk plan/strategi ud fra vores ønsker, og informerede os om hvad det kunne betyde for prisen, tidshorisonten på salget osv. De kan klart anbefales!

Det sagde sælger af Kattebjerg 11, 1. Th., 4700 Næstved

Jeg har KUN positive ting at sige om Næstved Mægleren! De har været utrolig søde og har informeret mig rigtig godt igennem hele forløbet.
Jeg vil anbefale dem til alle :-)

Det sagde køber af Bogensevej 55, 2. Th., 4700 Næstved

Alt har spillet 100% - lige fra første fremvisning og til handlen blev endelig har der ikke været en finger at sætte på noget. Det hele har været meget professionelt og alligevel personligt tilpasset.

Det sagde sælger af Førslevvej 8, Hyllinge, 4700 Næstved

God tålmodighed med os gamle!

Det sagde sælger af Holbergsvej 128, 4700 Næstved

Hurtig handel og god behandling!

Det sagde sælger af Søndergade 17, Hyllinge, 4700 Næstved

De er bare super gode, og super gode til at give besked.
Der er bare styr på alt hos dem.

Det sagde sælger af Slettevej 119

Vi er meget tilfredse med forløbet på salget af vores ejendom og giver Næstved Mægleren den bedste anbefaling!!

Det sagde køber af Daddelvej 20, 4700 Næstved

Jeg har oplevet en kompetent og superenergisk mægler der i den grad havde styr på tingene. Naboejendommen var til salg og i bedre stand men blev fravalgt pga af mæglerens (fra et andet selskab) totale mangel på indlevelse og evne til at svare på selv de mindste spørgsmål.

Det sagde sælger af Rønhave Parkvej 4, 4736 Karrebæksminde

Vi har i det hele taget modtaget en yderst proffessionel og informativ behandling af de tre friske gutter fra Næstved Mæglerne og har ikke blot brugt dem i forbindelse med salget af vores ejendom, men også som køberrådgivere på vores nye boligkøb.

Det sagde sælger af Kildealle 13, Fensmark, 4684 Holmegaard

Helt fantastisk mægler og personale! - Vi kunne på ingen måder være mere tilfredse. 12 dage så var boligen solgt og mægler var konstant informativ og helt klart “vores” mand igennem hele handlen. Tusind tak til Anders og hele hans team!

Det sagde sælger af Helgesvej 17, 4160 Herlufmagle

Super og hurtig handel!

Det sagde køber af Holmevej 62, 4700 Næstved

Utrolig hjælpsomme og kontaktbare, selvom de repræsenterede sælger og ikke os. Alligevel fik vi en fantastisk behandling og service vi ikke engang skulle betale for!! Vi vil til hver en tid anvende dem selv, ved et fremtidigt salg. Tak for ekstraordinær service der overgik vores egen ejendomsmægler!

Det sagde sælger af Hindholmvej 2, 4750 Fuglebjerg

Flinke, søde og hjælpsomme mennesker, som hos Næstved Mægleren skal man lede længe efter. De sørgede for alt med vores salg, og det hele kørte på skinner - var der det mindste jeg skulle bruge hjælp til, ordnet de det hurtigt, og uden problemer. De solgte vores hus på 20 dage, så mere tilfreds kan vi aldrig blive, og vil klart anbefale dem til enhver tid med et 12 tal og pil op.

Det sagde køber af Fodbygade 24, 4700 Næstved

Super god service, Anders hjalp mig igennem mit eget salg af bolig, og besvarede spørgsmål, selvom han ikke var min mægler. Vil klart vælge Anders og hans team til at sælge fremover!

Det sagde køber af Sandstien 18, 4160 Herlufmagle

Har været en udfordrende aftale at få i hus. Udelukkende fra min side. Mæglerne har været meget hjælpsomme. Og kan ikke være mere tilfreds med den hjælp jeg har fået. Helt igennem en god oplevelse.

Det sagde sælger af Helleristen 38, 4700 Næstved

Meget dygtige og kompetente mæglere. Kan varmt anbefale dem til andre!!!!!

Det sagde sælger af Vejgården 52, 4160 Herlufmagle

De er nogle meget flinke gutter – dem kan vi klart anbefale!

Det sagde sælger af Videbækvej 4, 4733 Tappernøje

Vi har sagt det før, for Næstved Mægleren har tidligere solgt bolig for os. Anders Jørgensen er dygtig, pålidelig og empatisk, og man føler sig tryg i hans firma med meget kompetente, hjælpsomme og venlige medarbejdere. Det er Næstveds hurtigste mægler. Huset blev sat til salg onsdag aften og var solgt torsdag eftermiddag. Sådan!

Det sagde sælger af Suså Landevej 18, 4160 Herlufmagle

Da vi skulle sælge vores ejendom, havde vi flere mæglere ude at give en vurdering. Men der er slet ingen tvivl, Næstved Mægleren skulle sælge vores ejendom. Da Anders var ude at give vurderingen, var han også meget god til at fortælle hvilke forbedringer der kunne svare sig, i forhold til salg af vores bolig. Anders og Patrick var også meget gode til at gennemgå papirarbejdet og meget gode til at forklare os præcist hvad alt var. - Alt var bare i orden.
Anders havde de første par fremvisninger af vores ejendom, derefter overtog Nicolai. Nicolai kom ud og besøgte os, så han også have styr ejendomme inden hans første fremvisning. (Kunne andre mæglere godt lære noget af) Efter kort tid kunne vi se og høre at Nicolai var præcist lige så engageret som Anders. Vores hus var til salg omkring en måned hos Næstved Mægleren, og så var det solgt. Kæmpe ros til Anders og Nicolai, ligeledes også en kæmpe ros til Patrick på kontoret. Patrick er meget god til at hjælpe og forklare alt administrativt. Vi kunne ikke være mere tilfredse med vores oplevelse hos Næstved mægleren. Vi anbefaler dem helt klart.

Det sagde sælger af Parkvej 30, 1. TH., 4700 Næstved

Det er nogle super dygtige gutter der har styr på deres ting. Vi vil til enhver tid anbefale Næstved Mægleren!

Det sagde sælger af Helgenæsvej 93, 4700 Næstved

Vil absolut anbefale Næstved Mægleren. Meget kompetente og hjælpsomme mæglere, som alle kendte min sag. En oplevelse over forventning.

Det sagde sælger af Lyngbakken 21, 4700 Næstved

Jeg har solgt denne ejendom på vegne af mine svigerfamilie, der er tildelt en ældrebolig. Anders var hurtig til at forstå vigtigheden i, at ejendommen skulle sælges forholdsvis hurtigt til en attraktiv pris. Fra underskrift af formidlingsaftalen til der var solgt gik det ca. 40 dage. Mine svigerforældre er meget tilfredse.

Det sagde køber af Langdyssen 52, 4700 Næstved

Nicolai er bare den bedste!

Det sagde sælger af Vejlemosevej 7, 4160 Herlufmagle

Mere jordnære og engagerede mæglere findes simpelthen ikke...

Det sagde sælger af Eskeskoven 45, 4700 Næstved

Det er nu anden gang vi gør brug af Anders, og kan anbefale andre at gøre brug af ham, hvis man ønsker en dygtig og kompetent ejendomsmægler.

Det sagde sælger af Lundby Hovedgade 72, 4750 Lundby

Næstved Mægleren er meget professionelle i deres tilgang, og vi følte hele tiden at vi var i gode hænder.

Det sagde sælger af Mejerivej 33A, 4700 Næstved

Bedre ejendomshandler findes ikke

Det sagde sælger af Norgesvej 23, 4700 Næstved

Hurtigt salg som ønsket, til en god pris - godt samarbejde hele vejen igennem. Næstved Mægleren og hans team kan klart anbefales!

Vi var ligeledes købere af St Røttingevej 3, 4733 Tappernøje

Det sagde sælger af St Røttingevej 3, 4733 Tappernøje

Jeg er ikke typen der overdriver, og er generelt meget svær at gøre helt tilfreds. Når det er sagt, kunne jeg ikke forstille mig et bedre salgsforløb end det jeg oplevede hos Anders og Patrick (Næstved Mægleren) Jeg havde først mit hus til salg hos den største mægler i byen, og derefter den næststørste, da jeg tænkte de var de bedste efter størrelse at bedømme. Der tog jeg grueligt fejl! Selvom det var en svær opgave Anders og Patrick overtog, med en lang liggetid - fik de inden kort tid 3 købsaftaler underskrevet, og huset blev solgt til over udbudspris grundet den store efterspørgsel, efter skiftet til Næstved Mægleren. Egentlig havde jeg lyst til at beskrive hele forløbet, men for det også skal være læsbart er det kortet ned til benene. Vælg kvalitet, I stedet for kvantitet! Næstved Mægleren vil jeg til en hver til vælge, og anbefale til alle der overvejer at sælge en deres ejendom. Det eneste jeg syntes er lidt ærgerligt, er jeg kun kan give 10 stjerner på boligsiden. De har klart fortjent en højere karakter, men jeg er desværre begrænset.

Det sagde køber af St Røttingevej 3, 4733 Tappernøje

Næstved Mægleren stod til min rådighed 24/7 og sørgede for at holde mig opdateret omkring forløbet hele tiden. Næstved Mægleren har et godt samarbejde med alle sine ansatte, så man altid kan få svar på sine spørgsmål - hvis Anders er til fremvisning og ikke tilgængelig. Kun gode anmeldelser fra en glad sælger OG køber igennem Næstved Mægleren.

Det sagde køber af Slagelsevej 203, Guderup, 4700 Næstved

Jeg er meget tilfreds med mit boligkøb, og den service jeg har fået fra dag ’et’ af Anders og Patrick fra Næstved Mægleren

-    De bedste anbefalinger herfra! 

Det sagde sælger af Søndergade 92, Hyllinge, 4700 Næstved

Tak for hjælpen - fuldt ud tilfredse!!!!

Det sagde sælger af Søndergade 8, Hyllinge, 4700 Næstved

Behagelig og rar mand. Med et godt overblik for priser i vores område.

Det sagde sælger af Slettevej 91, 4160 Herlufmagle

Jeg har aldrig før oplevet en så engageret, korrekt og behagelig mægler.

Det sagde sælger af Præstøvej 126E, 4700 Næstved

Jeg har oplevet engagement, tillid, stor arbejdsindsats og ikke mindst en mægler som man altid kunne kontakte og som fulgte op på alting. Min tillid til ejendomsmæglere led et knæk ved tidligere ejendomsmægler, men Anders fra Næstved Mægleren har i den grad sørget for at tilliden er blevet genskabt og mere til. Anders sætter kvalitet over kvantitet, han er yderst professionel, troværdig og samtidig menneskelig. Jeg kan varmt anbefale Anders!

Det sagde køber af Sneserevej 66, 4733 Tappernøje

Det er den mest behagelige, hjælpsomme og reelle mægler jeg har oplevet.

Det sagde sælger af Sneserevej 66, 4733 Tappernøje

Vi har været meget heldige med at have haft Anders Jørgensen som ejendomsmægler. Han er utrolig vidende og dygtig bl.a. grundet hans uddannelser som ejendomsmægler og jurist. Det giver kunden et bredt spektrum i forhold til hele forløbet i et hussalg. Hans iderigdom for at få netop dit hus solgt - har været en dejlig oplevelse. Dette, iblandet hans venlighed og interesse på alle plan, har bevirket, at vi har været trygge og glade under hele processen.

Det sagde sælger af Rosenvænget 56, 4690 Haslev

God service hele vejen igennem!

Sælger af Nyskovvej 12, Hammer-Torup, 4700 Næstved

Næstveds hurtigste ejendomsmægler

Det sagde køber af Nyskovvej 12, Hammer-Torup, 4700 Næstved

Processen har været smertefri for alle parter. Anders har løftet opgaven fra start til slut med en medmenneskelig tilgang. Klar anbefaling herfra!

Det sagde sælger af Carl Nielsens Vej 52, 4700 Næstved

Anders har rådgivet fantastisk i forbindelse med salget. Han er behagelig, forstående og informerende igennem de tre måneder huset vart til salg. De varmeste anbefalinger herfra.

Det sagde sælger af Appenæs Bygade 60, 4700 Næstved

Vil helt klart anbefale Næstved Mægleren til andre der skal sælge deres hus, da jeg synes han er rigtig god til at sælge sig selv uden at han bliver overlegen. Han solgte mit hus på 4 dage hvor 2 andre mæglere i Næstved ikke kunne på 1 år.

Det sagde sælger af Bogensevej 65, St. Tv., 4700 Næstved

Jeg har under hele forløbet følt mig tryg, og har haft fuld tillid til ejendomsmægleren og hans kompetencer. Jeg var så heldig at lejligheden blev solgt på første fremvisning, og samme dag blev købsaftalen udarbejdet og underskrevet af os begge. Jeg kan kun give Næstved Mægleren mine bedste anbefalinger.

Det sagde sælger af Smidstrupvej 73B, 4733 Tappernøje

Det har været fantastisk at arbejde sammen med Anders. Tak!