Det sagde køber af Langdyssen 52, 4700 Næstved

Nicolai er bare den bedste!

Det sagde sælger af Vejlemosevej 7, 4160 Herlufmagle

Mere jordnære og engagerede mæglere findes simpelthen ikke...

Det sagde sælger af Eskeskoven 45, 4700 Næstved

Det er nu anden gang vi gør brug af Anders, og kan anbefale andre at gøre brug af ham, hvis man ønsker en dygtig og kompetent ejendomsmægler.

Det sagde sælger af Lundby Hovedgade 72, 4750 Lundby

Næstved Mægleren er meget professionelle i deres tilgang, og vi følte hele tiden at vi var i gode hænder.

Det sagde sælger af Mejerivej 33A, 4700 Næstved

Bedre ejendomshandler findes ikke

Det sagde sælger af Norgesvej 23, 4700 Næstved

Hurtigt salg som ønsket, til en god pris - godt samarbejde hele vejen igennem. Næstved Mægleren og hans team kan klart anbefales!

Vi var ligeledes købere af St Røttingevej 3, 4733 Tappernøje

Det sagde sælger af St Røttingevej 3, 4733 Tappernøje

Jeg er ikke typen der overdriver, og er generelt meget svær at gøre helt tilfreds. Når det er sagt, kunne jeg ikke forstille mig et bedre salgsforløb end det jeg oplevede hos Anders og Patrick (Næstved Mægleren) Jeg havde først mit hus til salg hos den største mægler i byen, og derefter den næststørste, da jeg tænkte de var de bedste efter størrelse at bedømme. Der tog jeg grueligt fejl! Selvom det var en svær opgave Anders og Patrick overtog, med en lang liggetid - fik de inden kort tid 3 købsaftaler underskrevet, og huset blev solgt til over udbudspris grundet den store efterspørgsel, efter skiftet til Næstved Mægleren. Egentlig havde jeg lyst til at beskrive hele forløbet, men for det også skal være læsbart er det kortet ned til benene. Vælg kvalitet, I stedet for kvantitet! Næstved Mægleren vil jeg til en hver til vælge, og anbefale til alle der overvejer at sælge en deres ejendom. Det eneste jeg syntes er lidt ærgerligt, er jeg kun kan give 10 stjerner på boligsiden. De har klart fortjent en højere karakter, men jeg er desværre begrænset.

Det sagde køber af St Røttingevej 3, 4733 Tappernøje

Næstved Mægleren stod til min rådighed 24/7 og sørgede for at holde mig opdateret omkring forløbet hele tiden. Næstved Mægleren har et godt samarbejde med alle sine ansatte, så man altid kan få svar på sine spørgsmål - hvis Anders er til fremvisning og ikke tilgængelig. Kun gode anmeldelser fra en glad sælger OG køber igennem Næstved Mægleren.

Det sagde køber af Slagelsevej 203, Guderup, 4700 Næstved

Jeg er meget tilfreds med mit boligkøb, og den service jeg har fået fra dag ’et’ af Anders og Patrick fra Næstved Mægleren

-    De bedste anbefalinger herfra! 

Det sagde sælger af Søndergade 92, Hyllinge, 4700 Næstved

Tak for hjælpen - fuldt ud tilfredse!!!!

Det sagde sælger af Søndergade 8, Hyllinge, 4700 Næstved

Behagelig og rar mand. Med et godt overblik for priser i vores område.

Det sagde sælger af Slettevej 91, 4160 Herlufmagle

Jeg har aldrig før oplevet en så engageret, korrekt og behagelig mægler.

Det sagde sælger af Præstøvej 126E, 4700 Næstved

Jeg har oplevet engagement, tillid, stor arbejdsindsats og ikke mindst en mægler som man altid kunne kontakte og som fulgte op på alting. Min tillid til ejendomsmæglere led et knæk ved tidligere ejendomsmægler, men Anders fra Næstved Mægleren har i den grad sørget for at tilliden er blevet genskabt og mere til. Anders sætter kvalitet over kvantitet, han er yderst professionel, troværdig og samtidig menneskelig. Jeg kan varmt anbefale Anders!

Det sagde køber af Sneserevej 66, 4733 Tappernøje

Det er den mest behagelige, hjælpsomme og reelle mægler jeg har oplevet.

Det sagde sælger af Sneserevej 66, 4733 Tappernøje

Vi har været meget heldige med at have haft Anders Jørgensen som ejendomsmægler. Han er utrolig vidende og dygtig bl.a. grundet hans uddannelser som ejendomsmægler og jurist. Det giver kunden et bredt spektrum i forhold til hele forløbet i et hussalg. Hans iderigdom for at få netop dit hus solgt - har været en dejlig oplevelse. Dette, iblandet hans venlighed og interesse på alle plan, har bevirket, at vi har været trygge og glade under hele processen.

Det sagde sælger af Rosenvænget 56, 4690 Haslev

God service hele vejen igennem!

Sælger af Nyskovvej 12, Hammer-Torup, 4700 Næstved

Næstveds hurtigste ejendomsmægler

Det sagde køber af Nyskovvej 12, Hammer-Torup, 4700 Næstved

Processen har været smertefri for alle parter. Anders har løftet opgaven fra start til slut med en medmenneskelig tilgang. Klar anbefaling herfra!

Det sagde sælger af Carl Nielsens Vej 52, 4700 Næstved

Anders har rådgivet fantastisk i forbindelse med salget. Han er behagelig, forstående og informerende igennem de tre måneder huset vart til salg. De varmeste anbefalinger herfra.

Det sagde sælger af Appenæs Bygade 60, 4700 Næstved

Vil helt klart anbefale Næstved Mægleren til andre der skal sælge deres hus, da jeg synes han er rigtig god til at sælge sig selv uden at han bliver overlegen. Han solgte mit hus på 4 dage hvor 2 andre mæglere i Næstved ikke kunne på 1 år.

Det sagde sælger af Bogensevej 65, St. Tv., 4700 Næstved

Jeg har under hele forløbet følt mig tryg, og har haft fuld tillid til ejendomsmægleren og hans kompetencer. Jeg var så heldig at lejligheden blev solgt på første fremvisning, og samme dag blev købsaftalen udarbejdet og underskrevet af os begge. Jeg kan kun give Næstved Mægleren mine bedste anbefalinger.

Det sagde sælger af Smidstrupvej 73B, 4733 Tappernøje

Det har været fantastisk at arbejde sammen med Anders. Tak!