Flinten 14, Mogenstrup, 4700 Næstved

Velkommen til Flinten 14, hvor vi nu kan invitere indenfor i en gedigen, familievenlig villa på 148 m2, der byder på et spændende og rummeligt indre samt en god beliggenhed med skole og daginstitution inden for gåafstand.

Villaens arkitekttegnede kvadratmeter er i ét plan. Her får børnefamilien mange gode rum, som inkluderer fire regulære værelser, et bryggers med vaskefaciliteter, to badeværelser med separat brus, hvoraf ét af disse også er indrettet med et badekar, en vinkelstue med pejseindsats samt et køkken med køkkenø og integrerede hvidevarer, der ligger i åben forbindelse til spisestuen. Diverse forbedringer på huset tæller et Invita-køkken fra 2003, et Derbigum-tag fra ca. år 2004 samt vinduer fra 2006 i hele huset undtagen stuen.

Villaen er fra 1973 og står med en grå facade og blå vinduespartier. Huset ligger på en 1.189 m2 stor grund, hvor I på denne kan glæde jer over et brændeskur, et skur, en carport, en indhegnet og nem have med en nedgravet trampolin og slutteligt en vestvendt fliseterrasse, hvor en stor del af denne er overdækket.

På Flinten 14 kommer børnefamiliens hverdag til at flyde problemfrit, da et godt stisystem efter 800 meter kan føre jer til daginstitution og skole. Mogenstrup By byder også på Netto og Dagli'Brugsen inden for 550 meter, natur i form af Engen, et skovområde, og et stærkt samt aktivt lokalsamfund, som arrangerer fælles aktiviteter i tråd med højtiderne.