Kildemarksvej 30A, 4700 Næstved

Villa med mange muligheder, centralt i Næstved!

Velkommen til Kildemarksvej 30A; en adresse, som forener let adgang til natur med meget nærliggende byliv. Beliggenheden sørger for, at du har flere børnehaver og nærmeste skole i gåafstand, ligesom der blot er 10 min. gang til Næstved St., som forbinder dig direkte med bl.a. Københavns Hovedbanegård. Fra hoveddøren er der kun en kort gåtur ind til torvet og midtbyens tilbud, hvor caféer, biograf og mere til lokker. Er du i humør til en gåtur i det grønne, behøver du blot at tage cyklen i brug for at ankomme ved Herlufsholmskoven efter omtrent fem min.

Selve boligen trækker tråde tilbage til 1900, hvor den i sin tid var opført som skomagerbutik. Ejendommen er dog siden blevet istandsat og kan til dags dato med sine 114 kvm fordelt på stueplan og førstesal huse eksempelvis den lille børnefamilie. Husets nedre plan består af en spisestue i åben forbindelse med stuen og køkkenet. Derudover er der en entré, et badeværelse og et godt værelse, som suppleres af endnu to værelser og en repos på førstesalen.

Du kan yderligere tilgå et udhus, som indeholder både bad og køkken, hvorfor bygningen rummer mange anvendelsesmuligheder. Udenfor finder du også et dejligt privat udemiljø, som er nemt at holde og byder på vildmarksbad. Til boligen hører desuden en carport i forlængelse af en garage, der er helt ideel til, at du kan stå og rode med bilen.

Book endelig en fremvisning, så du kan opleve det hele med egne øjne.