Plantagevej 20, Tybjerglille Bakker, 4160 Herlufmagle

Gennemført familievilla i skønne naturomgivelser

Her i Tybjerg bliver I en del af et tæt og velfungerende lokalsamfund, og I kan derudover se frem til en indflytningsklar bolig, hvor I kan rykke ind og starte hverdagen.

Hjemmet fordeler sine kvadratmeter over to veldisponerede plan, hvor I fra den stilfulde entré allerede vil fornemme, at dette er et hjem, der lægger gode rammer om hverdagen. Herfra finder I på venstre hånd det tre år gamle og meget veludstyrede køkken, mens I til den anden side får adgang til den indretningsvenlige og lyse vinkelstue. I stueplan venter der ydermere et rummeligt bryggers, et soveværelse og et moderne badeværelse, mens I ovenpå finder endnu et stort værelse med udgang til en lille altan, et indbygget skab ved reposen og to gennemrenoverede børneværelser med udgang til en stor altan.

Udenfor finder I en stor og velanlagt have, der med skråning giver plads til både nedgravet rutchebane og trampolin, mens der stadig er plads til at dyrke afgrøder i drivhuset. Her er der altså noget for både store og små, mens alle vil få gavn af den store træterrasse, der får sol fra morgen til aften.

Beliggenheden placerer jer trygt blandt gode naboer. Her hjælper folk hinanden, og der er mulighed for at samles i det lokale forsamlingshus, hvor der er fællesspisning og arrangementer ved diverse højtider. Skole, dagtilbud og fritidsaktiviteter finder I alt sammen under 3 km fra adressen, mens en kort køretur bringer jer til resten af de daglige fornødenheder i Herlufmagle og Gelsted.