Hybenvænget 8, 4160 Herlufmagle

Stor og gennemgående istandsat etplansvilla på rolig adresse

Kvadratmeterne er mange og velfordelte, mens beliggenheden placerer jer tæt på alle de daglige fornødenheder.

Der er en skøn blanding af lys og luft i indretningen, og alt er lavet inden for de seneste år, så I behøver ikke at løfte en finger, men blot flytte direkte ind. I har indgang via en entré med skabsplads samt et bryggers med vaske- og tørrefaciliteter, og den gode planløsning fordeler sig over to badeværelser og tre værelser. Centralt i boligen finder I et kæmpe opholdsrum: Køkkenet er kun tre år gammelt og står i åben forbindelse med en stue og en spisestue med pejseindsats. Flere af dørene er blevet skiftet, og der er malet overalt.

I får hjemme i en dejlig familievilla, som er opført i ét plan og står i god stand. Den rummelige og hyggelige udestue har udsyn til haven og lysindfald fra syd og vest. Med i købet får I også to sydvendte terrasser, en overdækket terrasse, et havestykke med plads til lidt af hvert samt en garage og carport.

På Hybenvænget 8 bosætter I jer i et godt villakvarter på en lukket vej og i et trygt nærområde. På kun ca.10 min. kan I gå til både skole og institution, og inden for kort afstand ligger også en sportshal med fitnesscenter, friluftsbad, en stor legeplads og restaurant med takeaway-muligheder. Derudover byder byen på et godt pizzaria og en stor Netto. Der er samtidig nem adgang til Næstved og Ringsted med bil eller bus. Masser af skøn natur indrammer byen, heriblandt fuglereservatet, og så kan I nemt koble jer på motorvejen.

Kunne du se dig selv i en flot istandsat etplansvilla i Herlufmagle, så book en fremvisning allerede i dag.

Ring til Anders på 51225322 eller Bastian på 25547200