Indre Vordingborgvej 1, 4700 Næstved

Charmerende murermestervilla i centrum af Næstved

I centrum af Næstved venter jer en velindrettet og indflytningsklar murermestervilla, hvor alt er lysnet i moderne stil. I stueplan får I en dejlig stor vinkelstue med et fantastisk lysindfald, hvorfra der også er direkte adgang til et spisekøkken. Hertil byder stueplan på badeværelse, bryggers med udgang til gårdhave og en fin entré med trappeopgang til førstesalen. Ovenpå får I et åbent multirum samt to pæne, indretningsvenlige værelser (det ene tidligere 2 værelser). Huset afsluttes med et veludnyttet og opvarmet kælderrum, der kan anvendes som alt fra teenageafdeling til hobbyrum, og I finder endnu mere god plads i garagen, der giver jer 110 ekstra kvadratmeter fordelt på to etager og er grundigt isoleret, anlagt med klinkegulv, og er klargjort til køkken, bad og toilet. Her er mulighed for en god lejeindtægt, erhverv eller noget helt tredje.

Herudover får I en bygning på 56 kvadratmeter med indgang direkte fra Indre Vordingborgvej som er udlejet til en pæn lejeindtægt. Lejemålet er opsagt til fraflytning d. 01.05.2024.

Grunden er ydermere charmerende anlagt med en lukket have, der blomstrer op i fuld flor i forårs- og sommermånederne. Der skabes en naturlig forbindelse mellem hus og have via franske døre fra stuen, og på matriklen finder I også en velanlagt indkørsel og et hyggeligt gårdmiljø i sydfransk stil. Omgivelserne er ligeledes indbydende og lægger op til en nem og bekvem hverdag, for med adresse midt i Næstved får I gåafstand til alle hverdagens fornødenheder, station, detailhandel og et hyggeligt café- og restaurantliv.