Vejlemosevej 8, Spragelse, 4160 Herlufmagle

Nedlagt landbrug op til skoven: mulighed for dyrehold

Himlen er stor over Vejlemosevej 8, kvadratmeterne er mange, og det er mulighederne også for hestefolket, for naturelskerne og i det hele taget for jer, der drømmer om plads omkring jer. Med næsten tre ha jord, der grænser op til skoven, og med en vedligeholdt bolig, som det er muligt at præge og udvide, byder vi jer indenfor på en fremvisning.

Der er lige præcis 28.547 kvadratmeter grøn og frodig jord, der fra stuehus og udbygninger strækker sig videre ned mod syd. Grunden ender lige op ad det grønne skovbryn - en skøn udsigt, man næppe bliver træt af. Går I med drømme om dyrehold, måske heste, så er der rigelig plads og mulighed for dette - både under åben himmel og ved etablering af stald i sidebygningen. Her er der desuden også rigelig plads til maskiner og deslige.

Vi kan bl.a. fremhæve, at taget på stuehuset er fra 2006, der opvarmes med pillefyr, og kloakeringen blev lavet i slut 2021. Huset byder på 180 etagemeter, hvoraf 75 kvadratmeter findes i den brugbare kælder. Boligen fremstår velholdt, bl.a. med gennemgående plankegulve, og al inventar fungerer, som det skal - har I imidlertid særlige drømme og behov, kan I helt i jeres eget tempo præge og evt. udvide efter egne ønsker.

Alt sammen lige midt i naturen med skov og mark til hver en side. Nøgleordet er umiskendeligt naturidyl, og alligevel er der bare 20 min. til både Ringsted og Næstved, mens Haslev ligger bare 12 min. herfra.