Primulavej 45, 4700 Næstved

STOR FAMILIEVILLA MED SYDVENDT HAVE

Den store og måske sammenbragte familie kan nu indstille boligjagten, for på Primulavej 45 centralt i et af Næstveds skoledistrikter udbydes en treplansvilla med fire værelser, to badeværelser, ét gæstetoilet, en stor renoveret kælder og en sydvendt have.

Det røde murstenshus på Primulavej er opført i 1955, men har siden gennemgået flere renoveringer, hvor en tilbygning med to værelser og en stor hems kom til i 2012 imens kælderen i 2020 blev fuldt renoveret med nyt bryggers med vaskefaciliteter, samt nyrenoveret badeværelse med gulvvarme. Værelserne på stueetagen og på førstesalen giver familien fire værelser at brede sig på, ligesom I også får glæde af to toiletter og det ene med bad; alle med gulvvarme.

Slutteligt rummer hjemmet et stort køkken i åben forbindelse med to stuer en suite, hvor den ene tillader adgang til overdækket træterrasse og have. Terrassen placerer sig mod syd mellem husmure, så der er garanti for læ og sol. Resten af grunden tæller en stor plæne, hvor l kan etablere bede eller blot nyde den som den er - overskuelig og pæn. Samme stil følger forhaven, hvor I desuden kan tilgå to garager, den ene for enden af indkørslen.

Adressen er for jer, der blot ønsker en nem hverdag uden for meget larm og ikke for langt til det, I og børnene har brug for. I bor enormt centralt i skoledistriktet og har kun en kort cykel- eller gåtur til nærmeste skole, institution og supermarked. Velkommen til Næstved.