Bakken 10, Mogenstrup, 4700 Næstved

RUMMELIG KVALITETSVILLA MED ATTRAKTIV ADRESSE

Når I overtager nøglerne til Bakken 10, vil jeres nye hverdag sagt fortalt gå op i en højere enhed. Villaen ligger roligt, privat og ugeneret som den sidste ejendom på den blinde villavej, og her venter der jer en 1.984 kvm stor grund og et hus på 336 etagemeter.

Villaen er opført i 1974, og den er løbende istandsat og moderniseret. Listen er lang, men kan bl.a. fremhæve, at næsten alle vinduer er udskiftet mellem 2011-2022, gasfyr og varmtvandsbeholder er fra 2017, og at det stilrene Aubo-køkken, badeværelset og gæstetoilettet er fra 2022. I stueplan råder planløsningen over en værelsesafdeling bestående af fire store værelser samt det moderne badeværelse. Dertil kommer gæstetoilettet, bryggerset og opholdsrummet - sidstnævnte vil imponere med sine mange kvm, det naturlige lysindfald og gode indretningsmuligheder, mens det lækre køkken giver gode rammer om madlavningen.

Kælderen afrunder huset, og etagen står i en flot stand, hvorfor den er utrolig anvendelig. Hernede har I bl.a. en nyrenoveret gildesal, vaskerum med bl.a. bruseniche, sauna, og WC, hvilket åbner op for at indrette bl.a. teenageafdeling, hjemmekontor eller noget helt tredje. Fra gangarealet er der tilmed videre afsæt til ejendommens dobbeltgarage, der bl.a. byder på to fjernbetjente elporte.

Den solrige og helt ugenerte have skal opleves med egne øjne, og det samme gælder selvfølgelig den attraktive beliggenhed, hvor I bliver en del af et aktivt lokalsamfund og har kort afstand til alle hverdagens fornødenheder.