Kimsvej 59F, Vesterhave, 4736 Karrebæksminde

Renoveret fritidshus tæt på alt i Karrebæksminde

Nu udbyder vi dette hyggelige fritidshus, der er løbende renoveret, så alt står virkelig flot og indflytningsklart. Fra den møblerbare entre tilgår i badeværelset, der er fra 2015; det er holdt i et moderne design med fritstående vask og en separat bruseniche. Entreen giver også adgang til køkkenet, der ligger i åben forbindelse med stuen, som er lys og indbydende med flotte gulve fra 2016. Køkkenet er fra samme år og fremtræder flot og funktionelt med plads til opbevaring i skuffer og skabe. I får ligeledes glæde af en stemningsfuld udestue, der kan anvendes på forskellig vis; her er der direkte udgang til en solterrasse, mens der til sommerhuset også hører en stor, overdækket terrasse.

Grunden er afskærmet med plankeværk og ligusterhæk, der blev opført og plantet i 2021 sammen med græsplænen. Udearealet er overkommeligt med plads til parkering af bilen, ligesom I også finder et skur til opbevaring af f.eks. redskaber. Sommerhuset blev desuden isoleret udvendigt i 2015, mens gulve og lofter fik en omgang isolering i 2016, og I får derfor et behageligt fristed, der kan holde på varmen.

Karrebæksminde er et herligt ferieparadis, og med denne beliggenhed er I tæt på det hele. Stranden er blot en mindre gåtur væk, ligesom I nemt finder ned til det charmerende havnemiljø med fiskerestauranter på begge sider af kanalen. Dertil har I blot fem minutters gang til indkøb og offentlig transport.