Kattebjerg 11, 1. th., 4700 Næstved

Hyggelig 3 værelses andelsbolig i hjertet af Næstved

Denne skønne andelsbolig på 85 kvadratmeter folder sig ud på en stueetage og en 1. sal, som giver en praktisk og hyggelig planløsning, hvilket gør den ideel for parret uden børn og med børn, seniorerne eller singlen. I entréen bliver I mødt af den fine trappe op til 1. salen, hvor I finder en repos, to gode værelser, hvor I kan vågne op til et skønt lysindfald, der kan benyttes lige efter jeres behov. Derudover byder 1. salen på et badeværelse med gulvvarme, der er renoveret i 2021, hvor der er plads til vaskemaskine. I stueetagen er der en lys stue med fransk altan og plads til både sofa- og spiseområdet, mens I også kan vælge at placere spisebordet i køkkenet, der ligeledes er renoveret i 2021.

Ejendommen fra 1985 kommer med en række fordelagtige detaljer som parkeringsplads på området, fællesgård, fælleslokale og aflåst kælderrum, hvor cyklen kan parkeres. Hertil får I her en lav månedlig ydelse, der er inklusiv aconto vand og varme.

Lejligheden er beliggende midt i Næstved, og I befinder jer derfor i gåafstand og tæt på alt. I har nærmeste dagligvareindkøb kun 100 meter fra adressen, og Næstved St. ligger 500 meter væk. Derudover byder byen på et rigt handelsliv med alverdens butikker og spisesteder, og så er I tæt på natur som skoven omkring Herlufsholm og Karrebæk Fjord, hvor alle fire skønne årstider kan nydes. Nærområdet gør hverdagen nem, og I har privatskole, folkeskole og institution i gåafstand.