Gaysvej 313, Karrebæk, 4736 Karrebæksminde

Skønt fritidshus i Karrebæksminde

Velkommen til dette skønne fritidshus, hvor I kan tilbringe mange fremtidige weekender og sommerferier!

Fritidshuset fordeler sig over 75 m2, og den fornuftige planløsning tæller bl.a. et dejligt køkkenalrum, hvor I kan samle jer om et måltid eller et slag brætspil. Med den åbne forbindelse mellem stue og køkken er I sikret mange gode samtaler på tværs af rummet, hvilket er meget symbolsk for jeres fritidshus, da I kan se frem til mange sociale stunder på Gaysvej 313.

I finder et godt og funktionelt køkken med god plads, hvilket også gør sig gældende i udestuen, der befinder sig lige rundt om hjørnet. Med boligen får I også et regulært soveværelse, et badeværelse, et ekstra værelse samt et stort disponiblet rum.

Ejendommen råder over et skur og en overdækket terrasse med en grøn have, hvor I med fordel kan tilbringe mange timer i den danske sommersol; om det så er med en bog i hånden eller med musik i ørerne.

Med denne hyggelige placering er I sikret et ferieparadis i idylliske omgivelser. Karrebæksminde sprudler nemlig af liv og tilbyder et væld af muligheder, hvad end det er supermarkeder eller restauranter, der trækker i jer. I bør udnytte nogle af de mange lokale tilbud, der er i byen, for Karrebæksminde giver jer alt fra lokale vinproducenter til fiskerestauranter til hjemmelavede is og caféer - så der er noget for enhver smag.

Velkommen til det charmerende Karrebæksminde!