Roarsvej 8, 2. 22., 4700 Næstved

Indflytningsklar lejlighed med altan og central beliggenhed

Et indflytningsklart hjem med funktionel planløsning, altan samt en super adresse nær Næstved station og Næstved midtby - alt dette fås i den velholdte toværelses lejlighed på Roarsvej 8, 2. 22. Kom med!

Lejligheden råder over 69 veldisponerede kvm, der tager imod jer på lyse gulve i entré og gangareal, hvorfra I bl.a. kan besøge det rummelige værelse med flot lysindfald samt det store badeværelse, hvor der både er plads til vaskemaskine og god opbevaringsplads. Lejligheden rummer også et lyst køkken, der har alt i hårde hvidevarer samt en smart åbning i væggen ind til stuen, så samtalen i stuens sofa- og spiseafdeling ikke stoppes af madlavningen.

Ejendommen byder på gode faciliteter - private såvel som fælles. I får først og fremmest egen altan, der ligger vestvendt og ugeneret mellem to vægge, og hvor der er udsigt til ejendommens gård med grøn plæne, bålplads og bord-/bænkesæt. Desuden er der mulighed for at parkere bilen gratis på p-pladsen og cyklen i cykelkælderen.

I er landet i et roligt område i Næstved, men dog stadig kun 5 minutters gang fra centrum. Her ligger både supermarkeder, butikker, gode spisesteder, biograf, museum og uddannelsesinstitutioner såsom VUC og EUC. For pendleren er det desuden essentielt, at Næstved Stations gode offentlige transport samt Østre Ringvej hurtigt kan transportere jer fra A til B.

Velkommen til!