Bogensevej 55, 2. th., 4700 Næstved

4V’er med 2 altaner på Bogensevej

Flot, funktionel og fuld af muligheder. På Bogensevej 55, 2. th. er der plads til store armbevægelser, når lejligheden på 108 kvadratmeter folder sig ud i det attraktive kvarter på Bogensevej.

Lejligheden ligger øverst oppe og åbner hoveddøren op til en rigtig god entré med skabsplads, der fungerer som bindeled mellem de fleste af boligens rum. De originale parketgulve leder ind i stuen med store vinduespartier og altan mod syd, mens der også findes tre gode værelser (og igen er det ene med en ligeså skøn altan som den foregående), køkkenalrum, badeværelse og toilet - et perfekt setup til børnefamilien eller det unge par med fremtidsplaner.

Det helt særlige ved denne lejlighed, er at der er et ekstra toilet, som gør hverdagen nemmere for den store familie!

Lejligheden placerer sig i en flot ejendom, der indrammer en velfungerende og økonomisk sund ejerforening med velholdte udearealer og nymalede facader i 2021.

Sidst men absolut ikke mindst er der beliggenheden. Kvarteret har det hele med børnehave, busstoppesteder og Rema 1000 indenfor 200 meters radius, ligesom der indenfor 300 meter er skole, grønne arealer med fodboldbane og Næstved Svømmehal. Man har heller ikke langt til Fruens Plantage, og selve centrum med stationen kan nås på en 15 minutters cykeltur.