Karrebækvej 15, 4700 Næstved

Velholdt villa på 190 etagemeter i hjertet af Næstved

På fem minutter når man selve Næstveds centrum og det store udvalg af butikker og restauranter, som hører sig til Sydsjællands hovedstad. Går man tværs gennem midtbyen, når man stationen på et kvarter, og endnu kortere er der til Susåen og Herlufholmsskoven, mens man i bil har 10 minutter til stranden ved Karrebæksminde. En mere central beliggenhed skal man lede længe efter - man tilhører bl.a. Lille Næstved Skole som let kan nås på cykel eller med bus.

Her ligger en skøn villa, opført i 1952 som en typisk murermestervilla. Her er ind og udkørsel fra Lille Solvej og en nem forhave med rhododendron- og stenbed. Baghaven er nem at holde - perfekt for dem, der ikke har store erfaringer med havearbejde, men som stadig sætter pris på græs mellem tæerne og mulighed for at grille i solen.

Indenfor venter en rigtig god og løbende istandsat bolig med stueplan og en høj kælder, der er bemærkselsesværdigt tør og anvendelig. Stueplan byder sig til med entré, to stuer en suite, spisekøkken, badeværelse og soveværelse, mens kælderen står med flere gode, store disponible rum, et par depotrum, et badeværelse og et super bryggers. Der er løbende renoveret med bl.a. udskiftede vinduer og gulvvarme på begge badeværelser - der er tilmed indlagt fibernet i 2022.

Velkommen til Karrebækvej 15!