Bogensevej 5, 2. tv., 4700 Næstved

Indflytningsklar 3 V'er med solrig altan

Lad os byde jer indenfor på en fremvisning af Bogensevej 5, 2, tv, hvor vi nu udbyder en treværelses lejlighed på 83 kvadratmeter, der er flot renoveret og egner sig til en bred målgruppe.

Lejligheden viser sig først og fremmest med en rummelig entré, og herfra er der videre afsæt til resten af hjemmet. Planløsningen byder på to regulære værelser, der begge er møblerbare og anvendelige, og dertil kommer den lysfyldte stue med udgang til altanen samt et strømlinet og perfekt udnyttet køkken og et opdateret badeværelse med kombineret badekar og brus. Boligen er renoveret i 2017, og her er der bl.a. udskiftet køkken, gulve, el-installationer, dørkarme og meget mere - hjemmet står kort sagt helt indflytningsklart.

Ejendommen, som danner rammen om jeres boligen, er opført i 1971, og placeringen på 2. sal sikrer en beliggenhed øverst oppe uden larmende overboer - men med lys og udsigt ad libitum. Bilejeren kan glæde sig over de gode parkeringsmuligheder, og som prikken over i'et er der også store, hyggelige fællesarealer med plads til aktiviteter og afslapning.

Det hele afrundes med en attraktiv beliggenhed, der sikrer en nem og bekvem hverdag. Nabolaget huser indkøbsmuligheder såvel som offentlig transport, og den lille familie kan ligeledes glæde sig over den korte afstand til både skole og daginstitutioner. Lad os byde jer indenfor på en fremvisning, så I kan opleve det hele med egne øjne.