Tarupvej 21, 4700 Næstved

VELDISPONERET ETPLANSVILLA RENOVERET I 2016

Velkommen til Tarupvej 21 i Næstved - og velkommen til en veldisponeret villa, der både egner sig til førstegangskøbere på udkig efter et fælleshjem, en veletableret familie på boligjagt eller et seniorpar, der leder efter en bolig i et plan.

Ejendommen er fra 1973, og der er dermed tale om en klassisk 70'er-villa med fokus på kvalitet og funktionalitet. Hjemmet breder sig ud over ét plan, og planløsningen er både god og veldisponeret uden nogen former for spildplads. Som et ekstra plus kan vi glæde jer med det faktum, at villaen er nyistandsat i 2016, hvor bl.a. de tre værelser er udvidet og dermed gjort større, og her blev der også udskiftet vinduer, døre, lofter og gulve. Alle vægge er malet - ja, listen over egenskaber og kvaliteter er lang.

Hoveddøren byder jer indenfor i et lyst og hyggeligt hjem. De tre værelser ligger på stribe og er alle utrolig møblerbare, og de har alle nem adgang til henholdsvis gæstetoilettet og badeværelset - gæstetoilettet er blevet opdateret, mens badeværelset står topmoderne med gulvvarme og stor, separat bruseniche. Stuen er sydvestvendt med vinduesvæg mod haven, og de mange kvadratmeter herinde sikrer gode indretningsmuligheder. Køkkenet ligger ved siden af og er opført i tidløse elementer med alt i hårde hvidevarer samt spiseplads, og huset afrundes med det praktiske bryggers, som har egen indgang.

Villaen ligger på en 769 kvadratmeter stor hjørnegrund, hvor I er sikret et dejligt udeliv. Familiens yngste medlemmer får nemlig masser af plads til leg og aktiviteter, mens de voksne kan nyde tilværelsen på et af de to terrassemiljøer, som giver jer mulighed for at nyde solen uanset tidspunktet på dagen. Det hele toppes med en rigtig fin beliggenhed på en lukket villavej i Næstved. Her er I kort sagt sikret en nem og bekvem hverdag med kort afstand til alt fra dagligvarebutikker, Sct Jørgens Park og take-away til skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter.