Sorøvej 401, Ganges Bro, 4700 Næstved

Hyggelig villa med ny luft-til-vand varmpumpe!

Nu kan drømmen om hus og have gå i opfyldelse med denne villa, der ligger i landsbyen, Ganges Bro, blot få minutters kørsel fra skole og indkøbsmuligheder i Holsted.

Boligen har en fin planløsning, hvor der i stueplan er en god sammenhæng mellem køkkenet, alrummet og stuen, der er opført med en karnap. Brændeovnen bidrager til den gode atmosfære i alrummet; her er der direkte udgang til et skønt terrasseområde i haven, og køkkenet fra 2008 imponerer med en flot granitbordplade. På første sal kan I glæde jer til to hyggelige værelser og et badeværelse med badekar, mens kælderetagen byder på et vaskerum samt tre disponible rum, hvoraf det ene blev istandsat i 2021.

Ejendommen er løbende vedligeholdt; Decra-taget er fra 2010, og indkørslen fører ned til en carport med tilhørende skur. I finder endnu to skure til opbevaring på grunden, og haven er virkelig stemningsfuld med mange hyggekroge, inklusiv to terrasser, drivhus og bålplads.

På denne adresse har I nem adgang til mange naturområder. Omegnen byder også på en stor skov, og dertil er der ikke mere end fem minutters kørsel til Næstved Storcenter, når der skal handles i specialbutikker. Alle fornødender, inklusiv børnepasning, skole og indkøb, kan foretages i Holsted, hvor man bl.a. er tilknyttet Susåskolen afd. Holsted, der kan nås efter en lille køretur. Har I brug for offentlig transport, finder I et busstoppested 60 meter fra ejendommen.