Helgesvej 17, 4160 Herlufmagle

Herskabelig villa i Herlufmagle

I har nu chancen for at overtage nøglerne til Herlufmagles gamle, smukke patricier villa og tidligere lægehus, der står med sin flotte facade og dåbsattest i 1925. I får 223 kvm i to plan, der troner unikt, charmerende og velbygget på en stor grund, Helgesvej 17, hvor boligen omgives af en hyggelig have, der grænser ud til Susåskolen afd. Herlufmagles sportsplads. Velkommen til!

Planløsningen er god og gennemtænkt og giver jer to værelser, en veranda, der fungerer som udestue, to stuer en suite, et badeværelse, et køkken, et bryggers og et værksted i stueplan. Dertil kommer garagen.
Førstesalen byder på tre værelser, et disponibelt rum og et toilet. Loftet er efterisoleret i 2016 med 200 mm ekstra papiruld.

Boligen er herskabelig med højt til loftet og et dejligt lysindfald fra vinduerne. De originale døre er bevaret. hvortil de originale trægulve er bevaret under gulvtæpperne. Disse kræver en kærlig hånd, hvor trægulvet på verandaen og i værelserne står anderledes elegant. Der er gulvvarme i bryggerset og i badeværelset, som er rummeligt til familiens hverdag.
Stuerne er ideelle til en spisestue og en dagligstue, hvor I kan bestemme, hvilket rum, der får glæde af brændeovnen fra 2015. Herfra er der let passage til det idylliske køkken, hvor I kan lave en mindre spisesektion til hverdagens måltider. Videre når I bryggerset, hvor der er udgang til haven.

Førstesalen er en fornøjelig affære med lyse rum i en alletiders størrelse samt et stort gangareal. Og så må I ikke glemme at tage turen forbi verandaen mod syd, der som en udestue forlænger sæsonerne og giver udsigt. Samme udsigt kan I nyde fra de gode terrassemiljøer i haven, hvor I får en stor grund med drivhus, bålplads, brændeskur, samt stor græsplæne med plads til leg.

I bosætter jer på hovedgaden med busforbindelser til Glumsø, Ringsted og Næstved, hvor der er togforbindelse til København. I gåafstand har I, daginstitution, sportshal, svømmebad, skole og firitdsaktiviteter samt cykelafstand til Ravnstrup naturresevat og dagligvareindkøb.