Langdyssevej 24, Hammer Tvede, 4750 Lundby

Velkommen til "Taco-Ranch"

Ejendommen er beliggende mellem Næstved og Præstø i et uforstyrret hjørne, ned ad en charmerende lille snoet vej med egen mark og sø. Denne ejendom ideel til livsnyderne der ynder at bo fredfyldt og i pagt med den skønne omkringliggende natur. Hele 53.235 m² med hyggekroge, storslået natur og udsigt, som du sjældent oplever det.

Boligen byder på 191 veludnyttede kvadratmeter fordelt på to plan. Opført i 1960 men løbende renovereret og smukkeseret, så den nu i dag står knivskarpt og klar til nye beboere.

Entré som fordeler sig til husets spisekøkken med udgang til skøn terrasse. Bryggers med god plads til gummistøvler og overtøjet. Praktisk viktualierum. Stor hyggelig stue med brændeovn, stort forældresoveværelse med udsigt til
ejendommens lille fiskebassin, samt det rige dyreliv i den naturskønne have. Fra entréen er der ligeledes adgang til badeværelse samt trappe til 1. salen, som rummer to store værelser, samt en rigtig god anvendelig repos.

Boligen giver med sin beliggenhed på stor grund mulighed for et aktivt udeliv med alt hvad dertil hører.

Diverse skure med plads til haveredskaber og hobbyartikler, staldbygning med flere hestebokse og et stort værksted. Her er det kun fantasien, som sætter grænser for anvendelsesmulighederne. Her er desuden flere indhegnede folde samt indhegnet bane til evt. at ride på. Der er kun 5 kilometer til både Mogenstrup og Bårse, som byder på gode handlemuligheder, specialforretninger, skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Af større byer kan vi fremhæve både Næstved og Præstø, som villaen ligger midt imellem, og derudover er det vigtigt at påpege, at ejendommen ligger så tæt på motorvejen, at I faktisk kan køre til København på omkring 45 minutter.