Grøftestykkerne 11, 4700 Næstved

Skøn etplansvilla i Næstved Nord

Glæd jer til at flytte ind i denne skønne villa fra 2010, der står klar til at danne rammerne for jeres nye familiehjem. Etplansvillaen råder over 137 m2 med store, lyse opholdsrum, tre værelser og to badeværelser. Læg dertil en integreret garage samt en skøn have, og I får de bedste betingelser for familielivet. Velkommen til Grøftestykkerne 11.

Med nøglerne til denne bolig kommer I til at bo i et attraktivt villakvarter tæt på alt, I har brug for i hverdagen. Skole, pasningstilbud, idrætsfaciliteter og indkøb har I inden for omtrent halvanden kilometer fra adressen. Derudover ligger Næstved Nord Station i cykelafstand, og samtidig er I ikke placeret langt fra rekreative områder såsom Stenskov.

Udefra præsenterer villaen sig med lyse mursten, sorte træ/alu-vinduer og sortglaseret tegltag. Garagen er integreret i huset, og ved ankomst parkeres bilen i den flisebelagte indkørsel. Overalt i villaen er der gulvvarme - sågar også i garagen.

Inden døre udfolder boligen sig i en veldisponeret planløsning, der er centreret omkring stuen og køkken-alrummet. De store, lyse opholdsrum danner boligens hjerte og bliver hurtigt jeres naturlige samlingspunkt. Køkkenet er i varme nuancer og med fyldningsfronter, marmorbordplader og amerikanerkøleskab. Videre finder I tre gode værelser, der er fordelt i hver sin ende af boligen. På samme vis er badeværelserne i hver sin del af hjemmet, og de er begge med glasafskærmet bruseniche og klinker på både gulvet og væggene. Endelig venter et praktisk bryggers, der er ideelt til børnenes beskidte overtøj og våde gummistøvler.

Fra stuen og alrummet træder I direkte ud på en fliseterrasse mod vest, og i kraft af havens størrelse er der god plads til både at placere et par fodboldmål, en trampolin eller et legehus til børnene.

Kom og oplev boligen.