Vejgården 29, 4160 Herlufmagle

Attraktivt klyngehus med god indretning

En gennemtænkt planløsning, stilrent design og masser af lysindfald er nogle af de højdepunkter, der venter jer på Vejgården 29 i Herlufmagle. Her ligger nemlig et flot klyngehus fra 2007, der ude som inde afspejler et blik for detaljer og sammenhæng. Tilmed har I plads til familien med tre værelser og et åbent opholdsmiljø, mens haven og nabolaget fuldender boligidyllen. Velkommen hjem.

Udefra ankommer I til en nydelig murstensfacade holdt i sandfarvede nuancer. Det suppleres af hvidrammede vinduer og et mørkt tag, og endelig er der også en carport med et skur i forlængelse.

Indenfor kommer I forbi det ene af boligens tre værelser og overfor ligger badeværelset. Med det samme oplever I gulvvarmen, som fortsætter i resten af huset. Køkkenet og stuen udgør hjerterummene, og de stjæler da også opmærksomheden. Det skyldes ikke mindst, at rummene er forbundet og placeret helt centralt i forhold til de øvrige rum.

I bemærker selvfølgelig trægulvet, der oplyses af solens stråler, når de strømmer ind gennem de sydvendte vinduespartier, hvor der tilmed er udgang til terassen. I den modsatte ende sætter køkkenets hvide HTH-fronter en streg under det pæne udtryk og giver jer fine rammer om madlavningen. I forlængelse af køkkenet er der et lille bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og håndvask. Boligen
afrundes med 2 rigtig gode værelser.

TIlbage er således at begive sig til haven og nyde de varme dage på terrassen, mens en mindre græsbelægning, et hvidt stakit og træbevoksning omgiver jer.

Adressen bringer jer til et skønt lokalsamfund, hvor man hjælper hinanden. Her kan børnene cykle til Susåskolen, afdeling Herlufmagle, og inden for samme afstand finder I indkøb og dagtilbud. Slutteligt er der ikke langt til hverken Næstved eller Ringsted.