Lyngbakken 21, 4700 Næstved

Etplansvilla med moderne indretning i Appenæs

I rolige omgivelser på en lukket vej i Appenæs finder I denne prisvenlige etplansvilla i original stand med en moderne indretning, der byder på fire værelser, to badeværelser og et køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Huset er som udgangspunkt klar til indflytning, da I uden problemer kan bo her, som det tager sig ud. Det er også muligt at istandsætte hjemmet eller renovere løbende efter behov.

Huset har en bred appel til alt fra førstegangskøbere til børnefamilien, parret eller den enlige, der ønsker godt med plads. Fælles for alle er, at I kommer til at bo i et fredeligt kvarter. Områdets lukkede stisystemer giver nem adgang til daginstitution, skole, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter. Skal I på udflugt, er I tæt på Gavnø Slot og smuk natur, ligesom det I bil er hurtigt at køre til Næstved bymidte.

Inden døre finder I flere oprindelige elementer, som de mange, fine indbyggede skabe af teaktræ, der også går igen i køkkenet, som går i ét med alrummet til spisebordet. Ved køkkenet har I adgang til det praktiske bryggers med egen indgang og plads til vaskefaciliteterne, mens der fra alrummet er åben forbindelse til stuen. Her sikrer de firefløjede gulv-til-loft-glaspartier et fantastisk lysindfald sammen med gavlvinduerne orienteret mod syd. Den store og møblerbare stue føles derfor yderst lys og indbydende at opholde sig i.

Resten af huset er indrettet med fire værelser samt to badeværelser med retrointeriør og badekar. Derudover kan det nævnes, at hoved- og bagdør samt vinduespartierne i stuen er udskiftet inden for de sidste ti år, og alle væsentlige reparationer er udført af fagfolk.

Fra stuen får I direkte adgang til sydvestvendte terrasse til afslappende stunder sammen med familie og venner, og så er haven fint anlagt med diverse bede og træer.