Kildealle 13, Fensmark, 4684 Holmegaard

Attraktiv familievilla ud til grønne arealer

I et attraktivt og børnevenligt kvarter i Fensmark finder I en dejlig familievilla på Kildealle 13. Glæd jer til at se nærmere på et lyst og charmerende hjem, der kan huse familien med vokseværk inde såvel som ude i den dejlige have.

I ankommer til en nydelig, gul murstensvilla fra 1973, der ledsages af et mørkt tag, hvide gavle og vinduesrammer. Grunden flankeres af et hegn og den flisebelagte indkørsel, som munder ud i en carport med et isoleret, dobbeltmuret udhus på omkring 16 m2. Efter bilen er parkeret, fortsætter I indenfor til hjemmet, der gemmer på 173 m2 fordelt over ét plan med en varm og indbydende indretning, hvor det er tydeligt, at der er lagt vægt på at skabe et skønt hjem og masser af stemning.

Samlingspunktet bliver naturligt køkken-alrummet, som i 2020 blev genopfrisket med sorte skuffeskabe, der matcher bordpladen i amerikansk valnød og de hvide elementer med en specialfremstillet betonbordplade. Spisebordet stilles i alrummet nær de brede vidnuespartier og døren til udestuen. Gennem franske døre føres I til den tilstødende stue med et tidløst gulv i askeparket og en rå New Yorker-væg, som er et flot modspil til den lyse indretning.

Resten af hjemmet indeholder tre værelser, et gæstetoilet, et bryggers og et lækkert badeværelse, der er istandsat i 2018 med et afskærmet bruseafsnit og et hvidt møblement fra HTH.

Det spæde forår nydes i udestuen, hvor I kan tænde op i brændeovnen på kølige dage. Herfra har I udgang til en af havens solrige terrasser og græsplænen. Bagved huset fører en låge direkte ud til et grønt fællesareal med stisystemer, der bringer jer trygt de få hundrede meter til skole og indkøb. I får heller ikke langt til daginstitution eller naturen i Stenskoven eller mosen ved det gamle Holmegaard Glasværk.

Velkommen til Kildealle 13.