Slagelsevej 207, Guderup, 4700 Næstved

Rummelig villa i landlige omgivelser tæt på Næstved

Går I med en drøm om at bo med udsigt til åbne marker, men stadig have kort afstand til byen? Så tag et kig på denne rummelige villa tæt på Næstved. Her får I masser af plads både inde og ude.
En stor grund på 2.069 m2 med gode udbygninger og mange anvendelsesmuligheder.

I bosætter jer med det dejligste udsyn over de åbne vidder og "Fodsporet", som giver sikker cykeladgang til Næstved. Der er omkring 50 meter til bussen, som kører hver halve time både mod Slagelse og Næstved. I hører til skoledistriktet Lille Næstved Skole, hvor der er cykelsti hele vejen.

En sjov historie er, at ejendommen er et tidligere mejeri. I gennem vognporten ses der tre garager/disponible rum, som har været brugt til mælkevognene og opstaldning af heste. I forlængelse af beboelsen er der endnu en stor garage, som kan rumme 2-3 biler og har udkørsel til Baunevej. Yderligere får I et ekstra toilet, vaskerum og fem disponible rum i udbygningerne med mange anvendelsesmuligheder.

Huset er løbende renoveret, hvor første salen er istandsat i 2015. IKEA-køkkenet med hvide elementer er opsat i 2016, og senere i 2019 er pillefyret udskiftet. Ny vandvarmer er monteret i 2020 og senest har værkstedet fået opsat Troldtekt-loft i 2021.

Hovedhuset befinder sig på den anden side af vognporten, og her møder I to lyse stuer en suite, hvor spisestuen har en flot akustikvæg.
Det store køkken-alrum er endnu et samlingssted for familien, hvor I får flere arbejdsstationer og god plads. Rummet brydes af de farvede mosaiksten matchende til emhætten. For enden af køkkenet er der etableret et kontor.
Resten af stueplanet råder over et badeværelse og et stort soveværelse. På første salen er der fritlagte bjælker og loft til kip. Her finder I endnu et badeværelse, en stue og to store lyse værelser.