Ringstedgade 155, 4700 Næstved

Totalrenoveret villa med pragtfuld have i Næstved

Denne indbydende villa udfolder sig på hele 264 etagemeter, hvoraf de 220 m2 er beboelse. Med nøgleord som fuldstændig indflytningsklar, 5 godkendte værelser, 3 stuer og 2 badeværelser samt 1 ekstra toilet får I fortrinlige rammer i Næstved. Læg dertil en pragtfuld beliggenhed nær hverdagens gøremål og skoven, og resultatet bliver en perfekt base for familielivet.

Ejendommen er løbende totalrenoveret siden 2015, så I kan se frem til gennemførte løsninger samt et fantastisk energimærke A2010, Genvex og solcelleanlæg. Det fremgår tydeligt, at det er "håndværker-mesterens" eget hus.

Trumfkortet er den åbne forbindelse mellem stuen og alrummet, hvor I kan samles om lækre middage, hyggelige brætspil eller afslapning på sofaen. Oveni har stuen og alrummet udgang til hver sin hævede terrasse. Køkkenet udtrykker en tidløs elegance med hvide elementer og mørke bordplader i wengé. Her er en Quooker og gængse hvidevarer, heriblandt integreret opvaskemaskine og ovn i ergonomisk højde. Tilmed er der en lækker køkkenø, som samler jer om madlavning og samvær. Stueetagen afrundes med et gæstetoilet.

Førstesalen har to værelser, et multirum og et badeværelse, som er særligt komfortabelt med dusch-toilet, badekar og dobbeltbruser afskærmet af en New Yorker-glasvæg. Videre er der en mindre altan. Kælderen på 97 m2, heraf 53 lovlig beboelse rummer endnu et badeværelse og et lækkert bryggers der har samme inventar som i køkkenet. Herudover rummer kælderen to gode værelser og et værksted, der alle 3 rum er godkendt beboelse.

Udenfor venter en nydelig have med to hævede terrasser og en terrasse i terrænniveau, som alle indbyder til frokost under åben himmel. Som prikken over i'et er der en carport og et udhus.

I hverdagen finder I bus, indkøb, daginstitution og idrætsfaciliteter indenfor en radius af én kilometer. På cykel er der ikke langt til Næstved Storcenter og centrum, mens Rådmandshaven sætter tempoet ned med afslappende gåture.