Fodbygade 24, Fodby, 4700 Næstved

Pæn, velholdt murermestervilla i Fodby

I Fodby lidt vest for Næstved møder I denne pæne murermestervilla, der foruden sin centrale beliggenhed i byen også kan bryste sig af en veldisponeret planløsning med plads til hele familien. Her får I masser af hus for pengene, og udenfor har I tilmed en stor, nem have.
Velkommen til Fodbygade 24.

I bosætter jer ganske fordelagtigt i en lille, hyggelig landsby, og fra adressen finder I hurtigt vej til hverdagens fornødenheder. Lille Næstved skole, hvor børnene kan gå, ligger inde i Næstved. Hertil kan distancen tilbagelægges på bare ti-femten minutter i bil. Lokalområdet byder desuden på boldbaner, gode busforbindelser og en landlig fornemmelse med udsigt over markerne.

Ejendommen blev opført i 1930, og som I træder inden døre, ankommer I til en rummelig bolig på 193 kvadratmeter. I stueplan centrerer hjemmet sig om de anseelige stuer med let niveauforskydning og et rigt lysindfald fra de brede, sydvendte vinduer. I køkkenet fortsætter den behagelige stil med masser af plads, og etagen afrundes af et betragteligt badeværelse med brus.

På første sal venter jer endnu et badeværelse, et møblérbart repos samt fire regulære værelser. Det oplagte forældresoveværelse er udstyret med walk-through-closet og en skøn altan, hvorfra de flotte omgivelser kan tages i øje. Slutteligt har I kælderen på 78 kvadratmeter med vaskerum, opbevaring og fyrrum, mens det tillige er værd at bide mærke i, at der under huset er etableret en garage.

Udenfor råder I over en nem have, der hovedsageligt er udlagt med græs, men også prydes af enkelte høje træer. Endelig skal det bemærkes, at der inden for de seneste syv år er udskiftet flere vinduer, og at begge badeværelser er blevet moderniseret.

Kontakt os for en fremvisning allerede i dag.