Søndergade 92, Agerup, 4700 Næstved

Charmerende landejendom med fuglesang og marker så langt øjet rækker

Velkommen til denne nyere istandsatte landejendom omtrent 20 minutter fra Næstved. Ejendommen med 1,2 hektar jord er omgivet af åbne vidder og bølgende marker, hvor du får oplevelsen af lys, luft og højt til himlen. I får god plads med et stuehus i halvandet plan på 297 m2 og mulighed for at kombinere familielivet med eksempelvis fritidslandbrug eller hestehold. Der er kun få minutter til Lille Næstved skole Afd. Hyllinge, hvis børnene slår smutvej gennem naboens marksti. Daginstitutioner, sportshallen, den populære natursti, Fodsporet og købmanden er også indenfor få minutters kørsel.

Den smukke natur får I næsten helt for jer selv, da boligen ligger for enden af en blind vej. Yderligere er der en frugthave med mange frugttræer og en urtehave, så I kan blive selvforsynende med lækre krydderurter til aftensmaden. Terrassen ligger sydvendt, og er badet i sol hele dagen. Her kan børnene slå sig løs i haven på den hyggelige legeplads eller lave snobrød på bålpladsen. Foldene på gårdspladsen har været brugt til hestefold, og kan tilsættes strøm, så drømmen om dyrehold kan sagtens gå i opfyldelse her.

Ejendommen har i 2015 gennemgået en større renovering, hvor der blev isoleret og lagt gulvvarme i næsten hele underetagen. Huset hjerte er den dejlige stue, hvor I kan sidde timevis foran brændeovnen og lune jer med rare aktiviteter. I forlængelse af stuen finder I det flotte Vordingborgkøkken fra 2015 samt et bryggers med vaskefaciliteter og et praktisk viktualierum til opbevaring. Boligens syv værelser er fordelt over førstesalen og stueplan, og de kan nemt indrettes til l børneværelser, en teenageafdeling og måske et hjemmekontor. Badeværelset og gæstetoilettet ligger begge i husets underetage.

Lyder det som en drøm for jer? Bestil da en fremvisning.