Kirkebakken 91, Karrebækstorp, 4736 Karrebæksminde

Indflytningsklar villa i Karrebækstorps naturskønne omgivelser

Drømmer I om at overtage en flot bolig med god plads til den voksende familie og udsigt til åbne marker med skoven i det fjerne? Så se nærmere på denne villa på Kirkebakken 91 i hyggelige Karrebækstorp. Der er sågar mulighed for hurtig overtagelse, så indretningen af jeres nye hjem ikke behøver at vente. I befinder jer i et børnevenligt kvarter ikke langt fra Karresbæksminde med indkøbsmuligheder, pasningstilbud og Ll. Næstved Skole, afd. Karrebæk. Den er der i øvrigt skolebus til, så de små ikke behøver cykle de to en halv kilometer. Vil I en tur til vandet, kan I cykle gennem skoven og omtrent ti minutter senere er I ved én af Sydsjællands bedste badestrande.

Den klassiske ejendom ligger tilbagetrukket fra vejen og her ånder alt fred og ro. Indenfor venter jer 193 m2 fordelt i halvandet plan, hvor alt er nymalet i sommeren 2020. Inde såvel som ude fremstår boligen velholdt, og I fornemmer straks at dette er et hjem med masser af atmosfære og en velindrettet planløsning.

I stueplan får I en flot kombination af klinker med gulvvarme under, der strækker sig overalt - dog med undtagelse af den indbydende stue med nyslebne trægulve fra september 2020. Stuen har også en pejseindsats, der spreder masser af stemning i de kolde måneder. Resten af etagen gemmer på det rummelige køkken-alrum samt bryggers, badeværelset og to værelser - det ene værelse fungerer som en gennemgang til en tilbygning med et praktisk udhus.

Bevæger I jer op på førstesalen fører reposen til yderligere to værelser og en stue med fritlagte hanebånd og loft til kip. Her kan I vælge at omdanne stuen til endnu et værelse eller et multirum til børnene.

Sommeren tilbringes på den sydvendte fliseterrasse, der egner sig fint til havemøbler og blomsterkrukker. Havens græsplæne er desuden perfekt til trampolin, køkkenhave og et frodigt drivhus.