Slagelsevej 203, Guderup, 4700 Næstved

Etplansvilla nordvest for Næstved til skarp pris

På Slagelsevej 203 får I meget hus for pengene og dertil en central beliggenhed mellem Næstved og Slagelse. Boligen er placeret på en god, rummelig grund med landlige omgivelser. Tilmed tilbydes I en villa med tre værelser og et åbent opholdsmiljø.

Taget mod indkørsel er skiftet i 2018 og taget mod haven er skiftet ca. 2005. Indendørs venter jer en lys og veldisponeret bolig med et indbydende helhedsindtryk, der præger alle 114 kvadratmeter.

Indretningen er ideel til den lille familie, der kan lade hverdagen udspille sig i de lyse opholdsrum, som tæller køkken og stue. Køkkenet tager sig pænt ud med klassiske, hvide elementer og byder på fine arbejdsforhold for hjemmets kok, der nemt kan følge med i aktiviteterne i stuen. Her kan I snildt indrette en spisesektion, så middagen kan indtages foran den lunende pilleovn. Derudover finder I plads til en afdeling til sofaarrangementet, hvor de afslappende stunder kan nydes med udsigt til haven. Via gangen kan I bevæge jer ind på de tre værelser, som ubesværet kan anvendes lige efter jeres behov, hvad enten det måtte være børneværelser, kontor eller noget helt tredje. Hertil kommer et badeværelse med bruseniche og plads til vaskefaciliteter.

Udelivet leves på den overdækkede terrasse, som takket være den sydvestvendte orientering modtager mange timers sol. Desuden råder I over en enkelt anlagt have, så frie stunder kan bruges på leg med børnene i stedet for vedligehold.

Fra adressen er der under 100 meter til nærmeste busforbindelse, således I kan være i Næstved på omtrent 10 minutter. Yderligere finder I skole, daginstitution, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder indenfor en radius af fem kilometer.

Lyder dette som noget for jer? Så tøv ikke med at kontakte Anders fra Næstved Mægleren på 51225322, aj@naestvedmaegleren.dk eller www.naestvedmaegleren.dk for at bestille en fremvisning.