Lærkevænget 18, 4700 Næstved

Flot istandsat og indflytningsklar villa med hele 212 etagemeter

På lukket villavej i fuglekvarteret ligger denne indflytningsklare villa. Ejendommen er perfekt til den store eller pladskrævende familie med hele 212 etagemeter. Fra Lærkevænget har I kort afstand til skoler, daginstitutioner, indkøb, Sct. Jørgens Parks butikscenter, busforbindelse, svømmehal, sportshal m.v. samt rekreative områder.

Ejendommen har i løbet af det sidste halve år, fået en gennemgribende renovering og fremstår derfor i rigtig god stand med en god indretning til den store familie. Ejendommen byder på følgende indretning: Entre med dobbelt franske døre til den ene af de 2 store stuer og åben til køkkenalrummet i forbindelse med den anden stue. Køkkenet er et helt nyt danskproduceret Aubo Køkken med flot bordplade, der matcher "New Yorker gulvet". Såvel køkken som hvidevarer er fra 2020 og ubrugt. Der er både dobbelt ovenlysvindue og terrasse dør i køkkenet. Separat værelsesafdeling med 3 gode værelser, hvoraf det store soveværelse har terrassedør ud til den meget store øst til vest vendte fliseterrasse belagt med Holmegaard Sten.

Ejendommen indeholder også både et badeværelse med ovenlysvindue og et ekstra toilet, der også begge er nyrenoverede med New Yorker design. I den anden ende af huset, er den tidligere garage indrettet til et stort bryggers og et disponibelt rum med egen indgang, hvor teenagerne kan muntre sig uden at vække hele huset, da de 3 værelser ligger i den anden ende af det store hus. Fra såvel bryggerset som hovedindgangen er der direkte udgang til carporten, så man kan gå tørskoet fra bilen og ind i huset. Herudover finder i en flot fuldmuret udestue i boligstandard med et fantastisk lysindfald og udgang til terrassen.

Der er nymalede vægge med glasfilt, nye gibs lofter og gulvene er ny slebet. Køkken, badeværelse, toilet, udestue har alle flotte New Yorker designgulve, der giver et flot moderne og rustikt look. Er 3 værelser og et disponibelt rum ikke nok, kan den ene af de 2 stuer genetableres til 2 værelser som ved opførelsen. Der kan dermed blive 5 værelser og et disponibelt rum. Der er ført fibernet ind til ejendommen.

Udover huset er der en dejligt lukket have, som er indrettet med meget stor fliseterrasse samt græsplæne med god plads til børnenes trampolin og boldspil.