Slettevej 97, 4160 Herlufmagle

Enderækkehus med tre værelser og god beliggenhed i Gelsted

Nu har I muligheden for at blive en del af et velfungerende lokalsamfund i Gelsted med en god beliggenhed tæt på både Næstved og Ringsted. Jeres nye adresse bliver Slettevej 97 - her venter et overskueligt enderækkehus på 110 kvadratmeter med tre værelser og en dejlig stue på førstesal.

I kommer til at bo i et skønt område med parkering tæt ved boligen, her får I adgang til en carport. Hjemmet fordeler sig over halvandet plan og fremstår lyst og indbydende med et velindrettet køkken, der bliver omdrejningspunktet i hverdagen. Her har man indrettet et rummeligt vinkelkøkken med hvide fronter, gængse hårde hvidevarer samt plads til en spisekrog, og I kan nyde morgenmaden, mens der lægges planer for dagen. Stueplanet har to værelser og et badeværelse med et strejf af hverdagsluksus i form af et badekar. Etagen afsluttes med et bryggeres, her kan I hænge jeres jakker samt ordne vasketøjet.

Førstesalen imponerer med en vinkelstue, hvor charmerende skråvægge bidrager til den hyggelige atmosfære, mens tagvinduerne gavmildt trækker solens stråler indenfor. Her er desuden yderligere et værelse. Det er også værd at bemærke, at man indenfor de seneste fem år har renoveret gavlen, ligesom der er kommet ny beklædning på kvisten.

Udenfor byder haven sig til med en nem græsplæne og en terrasse, hvor en del af den er overdækket, så I kan sidde udenfor uanset vejret. Den flisebelagte forhave gemmer samtidig på et redskabsskur til opbevaring.

Nærområdet har alt hvad I behøver i dagligdagen som skole, indkøbsmuligheder og daginstitution. Området har også flere vidunderlige naturområder, heriblandt Stenskov og Slagmose, der begge kan nås på cykel.

Kan I se mulighederne? Tag første skridt - book en fremvisning!