Thyrasvej 45B, Toksværd, 4684 Holmegaard

Indflytningsklart halvt dobbelthus i god stand

Er I på udkig efter et dejligt sted at bo tæt på Næstved og hverdagens fornødenheder? Så skal I vende blikket mod dette halve dobbelthus i et lukket vænge i Toksværd, som nu kan blive jeres. Her venter der jer et velholdt hjem, en familievenlig rumfordeling og en skøn have med plads til sommerens aktiviteter. Her får I virkelig meget hus for pengene. Mulighed for hurtig overtagelse.

Boligen er opført i 2008 og fremstår i udmærket stand overalt, og så kan I blandt andet se frem til gulvvarme i alle rum. Husets hjerterum er det lyse og store opholdsmiljø, som består af et køkken og en stue i åben forbindelse. Vinkelkøkkenet præsenterer sig pænt og tidløst med hvide fronter og fine skabsløsninger, og når hjemmekokken har tilberedt husstandens livretter, serveres de let ved middagsbordet midt i stuen. Grundet stuens størrelse får I hurtigt arrangeret jer med behagelige møbler, og her er tilmed nem udgang til haven. Huset indeholder også tre soveværelser, et badeværelse samt et praktisk bryggers med skabsplads, rum til vaskemaskinen og egen indgang.

Glæd jer til at træde udenfor i den lukkede have, hvor I kan grille og nyde sommerhalvåret på fliseterrassen, mens familiens yngste slår sig løs på den legevenlige græsplæne. Til ejendommen hører desuden en god indkørsel med carport og et tilhørende redskabsskur.

I kommer til at bo i et herligt område med nyere huse. Når dagligdagen melder sin ankomst, finder I busser, daginstitution og Holmegårdsskolen afd. Toksværd inden for en radius af 500 meter. På tilsvarende vis får I kort afstand til Toksværd Hallen, Idrætsanlæg/fodboldbaner, BonBonland og indkøb/Min Købmand, mens pendleren blot har to en halv kilometer til Holme-Olstrup Station samt få minutters kørsel til motorvejen.

Ring til Anders fra Næstved Mægleren på 51225322 og book en fremvisning.