Bogensevej 15, 2. 285., 4700 Næstved

4-værelses lejlighed med attraktiv beliggenhed

Drømmer I om en rummelig bolig til det blomstrende familieliv kombineret med en fordelagtig beliggenhed? Så tag med os til Bogensevej 15 i Næstved, hvor denne store fireværelses lejlighed med to altaner står klar til at slå dørene op for sine nye ejere.

I bosætter jer I et godt område tæt på hverdagens fornødenheder. Der er således gåafstand til skole, institutioner, idrætsfaciliteter, offentlig transport og ikke mindst indkøb, da der ligger en dagligvarebutik lige op ad beboelsen.

I kan se frem til flot vedligeholdte, grønne fællesarealer med legeplads, tørrestativ og fine parkeringsforhold - alt i alt et veldrevet miljø med styr på tingene. Unikt for jeres lejlighed er, at alle vinduer og døre er skiftet til mærket Rationel i slutningen af 2017.

Opgangen leder jer op på anden sal, hvor I træder over dørtærsklen til entréen i jeres nye hjem, hvor I kan hænge overtøjet og stille skoene. Inden døre får I fornøjelsen af en veldisponeret og familieorienteret planløsning med tre indretningsvenlige værelser, der kan benyttes som børneværelse, kontor eller hobbyrum alt efter jeres ønsker og behov. Det nyere, pæne badeværelse er med badekar/bruser.

Køkkenet præsenterer sig funktionelt med hvide fronter og albuerum til tilberedningen af livretterne, og der er plads til spisebord. Der er tilmed installeret praktiske vaskefaciliteter i køkkenet, så I slipper for turen til vaskeriet.

I den hyggelige stue etablerer I jer let med en større spisesektion til middagsgæster samt et komfortabelt sofaarrangement til afslappende stunder foran fjernsynet. Stuens brede glasparti sørger ikke blot for et formidabelt lysindfald, men samtidig udgang til den pragtfulde altan, hvor I kan placere et cafésæt, så I sidder behageligt, når udsigten beundres.

Kan I se jer selv flytte ind her? Så kontakt os i dag for at bestille en fremvisning.

Giv Næstved Mægleren et ring på: 5122 5322 eller se mere på www.naestvedmaegleren.dk