Enghavevej 4, Ting Jellinge, 4261 Dalmose

Skøn bolig med landlig sjæl og fantastisk have

På Enghavevej 4 venter jer en skøn ejendom. Huset tager sig pænt ud i landlig stil inde som ude og byder på alt fra fire værelser og et stort L-formet opholdsrum til træningsrum og bryggers. I bosætter jer i et nydeligt hus, der løbende har gennemgået forbedringer; bl.a. er Kvik-køkkenet fra 2008, badeværelset med gulvvarme er renoveret i 2022 og luft-til-luft varmepumpen fra 2023. Rammerne er altså i orden her i jeres nye hjem, hvor sprossevinduer, blotlagte bjælker og flotte gulve gør husets sjæl mærkbar.

Prikken over i'et er uden tvivl den eminente sommerhave, fuldendt af alt fra pool med solfanger og overdækket grillområde til cykelskur og opbevaring - alt sammen indhegnet, så her er privat og trygt at være for store, små og firbenede venner. Hele gårdhaven er overdækket af en pergola, hvor blåregnen og klematissen slynger sig ind og ud mellem hinanden, og den store bøg skiller haven i mange skønne solpletter, hvor prydhaven finder sig til rette her og frugthaven dér.

I bosætter jer mellem Dalmose og Fuglebjerg, hvor der er marker, så langt øjet rækker samt smuk natur pryder nærområdet. Begge byer byder på et godt lokalmiljø med skoler, pasningstilbud, indkøb og sportsfaciliteter inden for otte kilometer. Af større byer i omegnen kan Næstved, Slagelse og Skælskør desuden nævnes.

Velkommen til Enghavevej 4.