Solbakkevej 13, 4700 Næstved

VILLA MED MANGE MULIGHEDER I GODT KVARTER

På Solbakkevej finder I denne skønne villa, der er beliggende i et dejligt, roligt kvarter. Her bor primært børnefamilier og ældre, så legekammerater og gode naboer er indenfor kort rækkevidde. Boligen byder på mange forskellige muligheder og egner sig godt til den lille familie, til parret i alle aldre eller til den ældre, der ønsker sig et trygt og roligt hjem.

Her er chancen for at købe en bolig til en skarp pris, hvor rammen er god og tag og vinduer er af nyere dato. Indvendigt trænger huset til en kærlig hånd eller flere, og en moderne opdatering vil klæde kvadratmeterne og gøre det til en super funktionel bolig. Her har I altså muligheden for at skabe jeres helt eget hjem, der passer til lige præcis de behov, I måtte have. I får meget hus og have for pengene, for til boligen hører en charmerende have, der indbyder til masser af leg, afslapning og beplantning. Huset byder også på en overdækket terrasse, en garage og et skur, der vil være perfekt til nødvendig opbevaring eller som kreativt hobbyrum.

Huset er centralt beliggende og placeret i et fredeligt kvarter på en rolig vej, hvor der er kort gåafstand til både skole, daginstitutioner og indkøb. Er I til en slentre- eller løbetur i skoven, ligger naturskønne Rådmandshave bare 1,5 kilometer fra boligen, og det samme gælder Næstved Centrum, der byder på mange gode spisesteder og forretninger. Til København er der bare en lille time i bil.