Lund Møllevej 5, Vallensved, 4700 Næstved

Flot renoveret og romantisk landejendom med marker og udbygninger

Et landligt eventyr udspiller sig i Vallensved lidt uden for Næstved og er en sand drøm, der går i opfyldelse for jer, der ønsker frisk luft i lungerne, en ejendom renoveret med respekt for den ældre charme og mulighed for hestehold eller enhver anden pladskrævende hobby. Landejendommen fra 1834 rummer nemlig flere udbygninger, en parklignende have med frugttræer, solkroge, udsigt til åbne marker samt ca. én hektar folde og marker, hvilket tillader at måtte holde heste.

For at besøge hjemmets romantiske, landlige indre, kan I enten gå via den såkaldte "træskogang", der leder til bryggers, badeværelse fra 2013 og to værelser, eller I kan gå via entréen, hvor I finder et badeværelse fra 2008 og yderligere to værelser. Herefter kan I gøre jer klar til et opholdsrum med betagende stemning, for her venter en vinkelstue med plankegulve og mørke bjælker, der står i flot kontrast til de lyse vægge og sprossede vinduesrammer. Fra stuen er der direkte adgang til havens paradis men også til Aubo-køkkenet, som er fra 2020 og har en yderst præsentabel stil. Generelt skal det siges om huset, at det i de sidste 17 år løbende er blevet renoveret med respekt for dets oprindelige udtryk, og det ses i alle kroge og hjørner.

Beliggenheden sikrer jer ro og idyl i hverdagen, samtidig med at der ikke er langt til hverken Fuglebjerg eller Næstved - 10 minutter i bil, så finder I både skole, institution, indkøb og sportsaktiviteter.