Røn Alle 6, 4690 Haslev

Herskabsvilla med romantisk anlagt have og central adresse

Herskabelige detaljer, romantisk anlagt have med dam og en rolig men dog yderst central placering nær alle gøremål - det er hvad, der venter børnefamilien eller parret i den istandsatte villa på Røn Allé 6.

I kommer til at flytte ind i en herskabsvilla i to plan eksklusiv en god tør kælder, hvor opførelsen i 1924 sikrer hjemmet charmerende indretningsdetaljer, og en renovering 2019-2020 sørger for høj kvalitet og indflytningsklar stand. I ser det i opholdsmiljøet, hvor et grebsfrit HTH-køkken fra 2019 med hvidolieret bordplade ligger i forbindelse med stue og udestue; her prydes alle kvm af fyrretræsplanker og sprossede vinduer. Stueetagen rummer ét værelse, hvor førstesalen har et gennemrenoveret badeværelse med gulvvarme fra 2020 og de sidste to værelser; det ene har indbyggede skabe og udgang til altan.

De idylliske udearealer indrammes af et nyopsat stakit og rummer plæne, ny flisebelægning, farverige beplantninger samt flere terrasser, hvor der ved én af dem står et skønt havehus med termoruder og nyt tag.

I kan trygt nyde den rolige stemning her, da adressen på en god villavej med søde naboer netop sikrer jer det. På trods af den ugenerede stemning ligger I dog stadig centralt i byen med gåafstand til både skole, institution, indkøb, sportsaktiviteter og gymnasium. Alt kan nås via trygge stier og veje, og så kan I tilmed glæde jer over kun at have 25 min. til Ringsted, Næstved og Køge.