Førslevvej 8, Hyllinge, 4700 Næstved

Arkitekttegnet træhus fra Sverige med plads til to generationer

Velkommen til Førslevvej 8 i Hyllinge - her udbyder vi nu en charmerende, mulighedsrig og utrolig hyggelig ejendom, som byder på en imponerende detaljerigdom, der skal opleves med egne øjne.

Der er tale om et arkitekttegnet, svensk træhus, som oprindeligt er fra 1945, og det er løbende tilbygget, istandsat og moderniseret; senest blev hele husets facade samt vinduer malet, hvorfor ejendommen står utrolig flot. Indendør venter hele 228 m2 boligareal samt 72 m2 kælder med en fin lofthøjde, med mulighed for to separate boliger - perfekt for to generationer, der ønsker at bo under samme tag, såvel som den helt store familie eller jer, der vil have mulighed for at leje en del af huset ud.

Boligen har en hyggelig og hjemlig atmosfære over sig, og planløsningen byder på gode og regulære rum, der alle er indretningsvenlige. Her er både plads til samvær og hygge, og hjemmet står ligeledes med attraktive detaljer såsom flotte trægulve, gulvvarme i flere rum og centralstøvsuger. Ja, som vi allerede har nævnt, skal det her hus opleves med egne øjne.

Foruden den solrige have, der omkranser ejendommen, får I også glæde af en hyggelig beliggenhed med kort afstand til alle hverdagens fornødenheder. Hyllinge huser nemlig bl.a. både skole, institutioner og fritidsaktiviteter, og her hersker et aktivt foreningsliv med noget for folk i alle aldre. Prikken over i'et er uden tvivl den korte afstand til både Fuglebjerg og Næstved.