Tranevænget 21, 4160 Herlufmagle

Charmerende familievilla i hyggelige Herlufmagle

I dette område bliver familielivet akkommoderet af en fantastisk fællesskabsfølelse, som byens beboere har kredset om. I kan deltage i fællesspisning i Susåhuset, som er et aktivitetshus for alle - giver I kærlighed og energi hertil, får I det tifold tilbage! Derudover har I Herlufmagle-hallen med tilhørende sportsplads, der kan agere samlingspunkt for fritidsaktiviteterne, og ellers finder I Susåskolen afd. Herlufmagle, skønhedssalon, fitnesscenter og en stor sportsplads tæt på jer, ligesom der også er indkøbsmuligheder i nærområdet. En mindre fodboldbane ligger nærmest i forlængelse af haven, hvor I kan etablere en lille havelåge, som mange naboer har gjort det.

Denne villa tager sig imponerende ud med en flot facade, der er præget af den nydelige altan. Allerede udefra kan I forestille jer de smukke udsigter, der kan indtages fra dette hjem! Grunden giver jer nogle dejlige terrasser, hvor I kan nyde hyggelige grillaftener, og ellers kan I lege på den store plæne. I kan sagtens sætte jeres eget præg på haven, om I vil anlægge køkkenhave eller flere blomsterbede. Og så finder I ekstra plads i den 49 kvm store garage med værksted.

Her bydes I indenfor i en skøn villa, der tager sig imponerende ud, med 3 værelser og 2 stuer fordelt på to plan. Med opdateringer, som 4 nyere vinduer i stueetagen, to store varmepumper hhv. fra 2020 og 2022 samt solceller på husets tag fra 2015, kan I slappe af i velholdte omgivelser. Om I ønsker at kokkerere lækre måltider i det lyse køkken eller bare slænge jer på sofaen i stuen på førstesalen, kan I det. Afslapningsområder er her nok af, da I kan nyde godt af den åbne forbindelse mellem køkkenet og spisestuen og så også hurtigt bevæge jer ud i den fine havestue, hvor I samtidig kan glæde jer over det fine kig til haven. Af praktiske elementer finder I vaskefaciliteter i det veludnyttede bryggers samt et ideelt badeværelse, der er indrettet med separat bruseniche samt toilet på 1. salen.

Her kan I leve jeres liv i ro, hvor I ikke behøver at gå ned på pladsen til hverken afslapning, hverdagens fornødenheder og hobbyerne.

Velkommen hjem!