Dystedvej 8, 4684 Holmegaard

Dejlig villa i halvandet plan ved Toksværd

Ved Toksværd ligger denne fine villa og venter på nye ejere, der gerne vil bo ugeneret i landlige omgivelser. I Toksværd finder I både daginstitution, Holmegaardskolen og den nærmeste dagligvarebutik, og indenfor kort afstand er der også et busstoppested og togafgange fra Holme-Olstrup Station. I weekenderne kan I udforske den omkringliggende natur i Harpelev Skov og ved Porsmose Sø, der kan nås på cykel.

I får adresse på Dystedvej 8, hvor der venter jer en grå villa fra 1969 med hvide vinduesrammer. Indenfor rummer villaen 128 m2 fordelt over halvandet plan, der byder jer velkommen i det praktiske bryggers med gulvvarme og rum til vaskefaciliteter. Det tilstødende køkken har et romantisk udtryk med hvide elementer, der fuldendes af en bordplade i en varm farve. Hertil hører der en ovn i praktisk ståhøjde og en masse bordplads, hvor I kan lave madpakker og tilberede aftensmaden samtidig. Der er adgang til den dejlige stue, hvor den charmerende brændeovn bidrager til den hyggelige stemning i de kolde måneder.

På badeværelset er en muret bruseniche og et fint møblement med opbevaring. Stueetagen byder desuden på en mellemgang med et indbygget skab og herefter mangler I kun at gå på opdagelse på første sal. Etagen rummer en møblerbar repos og tre store værelser, hvorfra der fra det ene værelse er adgang til en smart hems. Fra bryggerset er der direkte adgang tidligere en garage, der er omdannet til et fint disponibelt rum med udgang til haven. Herudover er der en ældre kælder med 3 disponible rum.

I den lukkede have finder I en rigtig dejlig havestue med tilhørende shelter hvor I kan nyde de hyggelige aftensstunder samt overnatte om sommeren. Den anden terrasse er delvist afskærmet, og har et fint blomsterbed. Et rigtig godt værksted, hvor hobbyisten eller håndværkeren kan udfolde sig. Haven fuldendes af en frodig græsplæne, hvor der er plads til haveaktiviteter.