Slettevej 119, Gelsted, 4160 Herlufmagle

Lys og rummelig familievilla med udsigt til åbne marker

I Gelsted tæt på Næstved får familien de bedste forhold til at trives i denne rummelige villa på Slettevej 119. Derudover bliver I naboer til åbne marker, ligesom I er tæt på en legeplads og en mindre sø, hvor frøer, svaner og andre dyr ofte lader sig spotte til glæde for store og små.

Fra jeres hjem kan I spadsere til indkøb og flere forskellige pasningstilbud, mens der er omkring to kilometer til Herlufmagle, hvor der er Susåskolen og en aktiv idrætsforening med sportsfaciliteter i Herlufmagle Hallen, hvor spisestedet "Kabyssen" samt Herlufmagle friluftbad befinder sig. Samtidig kan I se frem til at nyde den omkringliggende natur i skoven mellem Gelsted og Fensmark, hvor hunden, børnene eller løbeskoene kan luftes.

I ankommer til en nydelig rødstensvilla fra 1980 med tag fra 2005, vedligeholdelsesfrie mørkeblå gavle og hvide vinduesrammer. Bilen parkeres i den flisebelagte indkørsel, før I fortsætter indenfor, hvor der venter 216 m2 fordelt over halvandet plan. Hele hjemmet fremstår lyst og velholdt med en varm, indbydende atmosfære.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra I føres videre ind i den ene stue med en brændeovn i hjørnet og et flot udsyn gennem det store vinduesparti i den tilbyggede stue fra 2005. Denne er en integreret stue med loft til kip og udsigt til de tilstødende marker og solnedgangen i det fjerne. Ved siden af stuen finder I spisekøkkenet med klassiske, hvide elementer opsat i en vinkelform og forbindelse til bryggerset.

Stueetagen fuldendes af to værelser, hvoraf det ene er et oplagt forældreafsnit, samt et brusebadeværelse med gulvvarme. På førstesalen viser reposen vej til yderligere fire værelser og et lækkert badeværelse fra september 2021, som ligeledes har gulvvarme samt et muret bruseafsnit og et elegant badekar.

I sommerhalvåret nydes livet i den lukkede have på den sydvestvendte terrasse med kig til græsplænen, de frodige bede og de smukke, åbne marker.