Nellikevej 4, ST. TV., 4700 Næstved

Moderniseret andel i Næstved

Hvis du drømmer om en andel i Næstved, der bringer dig nær indkøb, stationen og centrum, er det nu, du skal lægge vejen forbi Nellikevej 4, der står klar til at modtage sin næste ejer. Bliver det dig, kan du se frem til grønne omgivelser og en bolig med et dugfrisk, moderne islæt takket være flere istandsættelser i 2021.

Udefra ankommer du til en klassisk rødstensejendom, der prydes af hvidrammede vinduer og et rødt tag. Din lejlighed befinder sig i stueplan, men før du træder derind, kan du lige bevæge dig til kælderen for at se depotrummet, der knytter sig til lejligheden.

Nu skal det så ikke udskydes længere. Med det samme, du åbner døren til dit hjem, bemærker du gulvet, som er lagt i 2021 og fortsætter ind i køkkenet fra samme år. Hvide fronter giver et nydeligt modspil til det mørke gulv og kvadratmeterne er desuden udnyttet helt optimalt, således at der er fri plads på bordpladen til at udfolde de gastronomiske evner.

Over for køkkenet ligger badeværelset, og videre kommer du til stuen, som du nemt får indrettet med en hyggelig sofakrog samt en formel spisesektion. Når trætheden melder sig er der et fint værelse i direkte forbindelse med stuen.

Tilbage er blot at nyde det grønne fællesområde, der bliver et kærkomment udeareal, hvis sommersolen viser sig fra sin bedste side. Har du bil, er der gode parkeringsforhold ved siden af ejendommen, men egentlig er det slet ikke nødvendigt at starte motoren i hverdagen. Indkøb og bus nås nemlig til fods, og med cyklen tager det ingen tid at nå Næstved Station eller centrums mange tilbud.

Skal du bo her? Så lad os vise dig rundt i dit kommende hjem.