Grønlandsvej 33, 2. tv., 4700 Næstved

Velindrettet lejlighed med attraktiv beliggenhed i Næstved

Hvis du er på udkig efter et nemt og lyst hjem, så kan du godt indstille eftersøgningen. Denne etværelseslejlighed opfylder nemlig disse krav med en god fordeling af kvadratmeterne, store vinduer og en god altan. Ydermere bor du fremragende i Næstved.

Du ankommer til en klassisk rødstensbygning fra 1962, der i 2017-2018 har fået en større overhaling af de ydre rammer. Man har nemlig isoleret ydermurene, skiftet tag og vinduer samt opsat glasafskærmning på altanerne for øget læ. Du bliver i det hele taget del af en sund ejerforening, ligesom du kan glæde dig over de velpassede fællesarealer. Endvidere har du brugsret til et kælderrum.

Du starter med at se HTH-køkkenet, som præsenterer sig stilrent med hvide elementer og mørke bordplader. Badeværelset er tilsvarende stilrent og har bruseniche samt et stort, matteret vindue, så morgenbadets damp kan slippes ud. Endelig skal du træde ind i den lyse og rummelige stue, hvor din indretning kan få frit spil med sovesofa, middagsbord og arbejdsplads eller noget helt andet, der passer dine ønsker og behov. En force er det integrerede skab med skydelåger, som sikrer, at opbevaringen kan gemmes af vejen.

De store glaspartier vender mod vest, og det er også her, du får udgang til altanen. Sidstnævnte bades således i aftensol, så du kan mageligt læne dig tilbage på lune sommeraftener og nyde et glas rosé. Der er et behageligt, frit udsyn over området.

Sct Jørgens Park er få skridt fra ejendommen, ligesom praktiske faciliteter såsom indkøb og busforbindelser nås på kort tid. I det hele taget bosætter du dig på en god adresse, hvor både Næstved Syd og Næstved centrum er indenfor nær rækkevidde. Trænger du til bevægelse, kan du lægge vejen forbi et fitnesscenter i nærheden, eller du kan slentre ture langs kanalen.