Videbækvej 4, 4733 Tappernøje

Rummelig villa med stor grund i Brøderup

Nær både hverdag, natur og en masse skønne fritidsaktiviteter i Brøderup ligger denne villa i halvandet plan på en dobbeltgrund på hele 1.850 m2, som er godkendt til udstykning. Her får I en god bolig til prisen med blandt andet en stor stue, fire værelser og et køkken med spiseplads samt et nyere gasfyr fra 2018. Velkommen på Videbækvej 4.

Rundturen starter i den store stue. Her er lyse parketgulve og et bredt vinduesparti samt udgang til den overdækkede, sydvendte terrasse hvorfra rummet fyldes af et skønt lys. Her er masser af kvadratmeter til at indrette med både spiseområde og sofaafsnit, hvor familien kan samles om en film eller et slag yatzy lørdag aften. I stuen er også en brændeovn, som spreder hygge og varme i de mørke måneder.

Videre møder I køkkenet, som har plads til en praktisk spiseplads, hvor børnene kan læse lektier, imens forældrene står for madlavningen. Her venter nyt komfur og køleskab fra 2020. I stueetagen findes også et bryggers og et badeværelse, mens førstesalen har fire gode værelser, som kan rumme hele familien, samt et toilet.

Haven er fuldt indhegnet i 2019, så børn og hunde kan lege frit på græsset uden bekymring. Havens areal giver rig mulighed for at anlægge køkkenhave og blomsterbede og virkelig få gang i de grønne fingre. Her findes også en garage.

Villaen ligger placeret på en lukket vej med meget begrænset trafik og børnevenlige omgivelser. I nærområdet finder I alt, I skal bruge til både hverdag og fritid. Således kommer I nemt og hurtigt til både Fladsåskolen Korskilde, daginstitution, busstoppested, dagligvareindkøb samt motorvejen, hvis I pendler på arbejde. I fritiden kan I benytte jer af Brøderups meget aktive frivilligforeninger i byen, som tilbyder idræt, spejder, hundeskov, naturlegeplads, ungdomsklub og shelterplads.