Menstrup Bygade 43, 4700 Næstved

Charmerende og velrenoveret villa i hyggelige Menstrup

I den hyggelige landsby Menstrup finder I denne charmerende og velholdte villa, der nu står klar til at danne rammen om jeres liv. Boligen råder over 122 m2 fordelt over halvandet plan, som har gulvvarme i hele stueetagen og samtidig byder på et fantastisk lysindfald.

Med adresse på Menstrup Bygade 43 kan I glæde jer over at bosætte jer med nærhed til bussen, som hver time kører mod Næstved og Skælskør. På samme tid er der også blot 100m til indkøbsmuligheder i den nærliggende Brugs og gåafstand til spisning og underholdning på den anderkendte og vellidte Hotel Menstrup Kro. I byen venter jer et tilmed et godt lokalsamfund, og I kan også bruge tiden ved det smukke og velholdte gadekær.

Indenfor i stueplan åbner entréen op til et toilet samt til badeværelset, der er moderniseret i 2018, og som fremtræder i flot stand. Videre råder denne etage over køkken og stue i åben forbindelse, så I har ideelle betingelser til at være i hinandens selskab. Køkkenet har hvide, grebsfrie elementer, som sørger for optimale opbevaringsløsninger, og dertil kan I også se frem til alle nødvendige hvidevarer. I stuen kan I samles omkring træpilleovn, og her er også fine indretningsløsninger til spisebordet og sofagruppen, mens der i den sidste del af stuen er vinduespartier, som sørger for et betagende lysindfald. Videre inkluderer førstesalen tre værelser, som alle har en fornuftig størrelse, så I kan arrangere dem efter jeres ønsker og behov.

Udenfor får I fornøjelsen af en smuk og romantisk have med flere terrasser, hvor I kan nyde de solrige stunder og den dejlige udsigt over landskabet. Haven rummer flot beplantning med træer, buske og blomster, som samlet skaber fantastiske arealer. Endelig er der også flere gode udhuse, som I kan bruge efter jeres behov.

Interesseret? Kontakt os allerede i dag for at høre mere.