Ringstedgade 52, 1. TH., 4700 Næstved

Lys og velindrettet 2V lejlighed i hjertet af Næstved

Centralt i Næstved ligger denne lyse og velindrettede lejlighed, der nu kan blive din. Her kan du se frem til en bolig, der er lige til at rykke ind i, og på samme tid bosætter du dig fordelagtigt nær alle byens spændende tilbud.

Med adresse på Ringstedgade 52 er der gåafstand til alt, som du skal bruge i din dagligdag herunder indkøbsmuligheder og Næstved Station, der alt sammen befinder sig under 850 meter væk. Du kan også gå til naturrige arealer i Rådmandshave, og på cyklen kommer du nemt til maritime omgivelser med havnemiljøet.

Ejendommen er en flot, velholdt rødstensejendom, hvor ejerforeningen sørger for at tingene holdes i pæn stand. Senest er der i 2021 foretaget istandsættelse af facaden inklusiv pudsning og maling, og i samme periode er vinduerne malet og opgangen er slebet og malet. Dertil er der gode parkeringsmuligheder i gården, hvor du tilmed får adgang til grønne omgivelser, som du kan gøre brug af. Til sidst er der også brugsret til to kælderrum, som du kan benytte til opmagasinering.

Dit kommende hjem er placeret på første sal, og allerede fra du træder indenfor, fornemmer du den behagelige atmosfære, der gennemstrømmer alle rum. Fra entréen tilgår du et meget flot brusebadeværelse, og samtidig er der også adgang til et værelse, som har en fornuftig størrelse, så du kan arrangere det efter dine ønsker og behov. I køkkenet venter der et hvidt, moderne HTH-køkken med sort bordplade, der skaber et stilrent udtryk. Du kan desuden også nyde godt af alle nødvendige hvidevarer inklusiv opvaskemaskine og vaskemaskine i lejligheden. Sluttelig er der i stuen ideelle indretningsløsninger til både sofagruppen og spisebordet, såvel som du kan glæde dig over et behageligt lysindfald gennem vinduespartierne.