Helgenæsvej 93, 4700 Næstved

Super familieegnet villa nær Suså

På en rolig vej i Næstved lige ved Susåen finder I denne dejlige etplansvilla, som henvender sig perfekt til børnefamilien. Den tilbyder nemlig fem værelser, et rummeligt køkken og en stor, lys stue, mens der ude venter jer en solrig have.

Villaen præsenterer sig pæn og velholdt. Indenfor er atmosfæren hjemlig, og takket være de mange vinduespartier, der strækker sig i husets fulde længde, er her et skønt lysindfald. Madlavningen tager form i køkkenet, der har en flot størrelse og plads til en spisekrog. Det ligger desuden side om side med stuen, så I let kan nyde hinanden selskab på tværs af aktiviteter. Stuen er lys og rummelig med en hyggelig brændeovn, der bliver et naturligt omdrejningspunkt i vintermånederne.

Planløsningen er især i børnefamiliens favør, da I får hele fem værelser at indrette jer på, mens I også kan se frem til et badeværelse, et gæstetoilet og et bryggers med egen indgang.

Udenfor får I fornøjelsen af en velanlagt have, hvor sommersolen kan nydes i fulde drag på fliseterrassen. På den grønne græsplæne kan børnene slå sig løs med boldspil og leg.

Helgenæsvej er et dejligt sted at bo for både store og små. Her hersker et herligt naboskab, og nærmeste daginstitution ligger blot 800 meter væk, ligesom der er nem adgang til både skole, indkøb og sportsfaciliteter. Susåen snor sig gennem bylandskabet lige i nærheden.

Kom og oplev bolig. Ring til os allerede i dag, så arrangerer vi en fremvisning til jer med det samme.